Αναβάλλεται η επίσκεψη Μοσκοβισί λόγω θανάτου της μητέρας του

Διαβάστε επίσης

Επιβεβαίωσε την αναβολή της επίσκεψης Μοσκοβισί στην Αθήνα ο Πάνος Καρβούνης, επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα.

Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας του επιτρόπου οικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν αποτέλεσε τη μοναδική αιτία αναβολής της πολύ σημαντικής επίσκεψής του στην Αθήνα. Ωστόσο όπως σημειώνεται η επίσκεψη θα επαναπρογραμματιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Επίτροπος Οικονομικών ήταν προγραμματισμένο να φτάσει σήμερα στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και κυβερνητικά στελέχη. Στόχος να φανεί ότι οι Βρυξέλλες στηρίζουν την Αθήνα αλλά και να πιεστεί η κυβέρνηση για την υλοποίηση των υπεσχημένων παρεμβάσεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα επισκεφτεί τελικά τη χώρα μας ο επίτροπος, αλλά σύμφωνα με τον κ. Καρβούνη το ταξίδι θα επαναπρογραμματιστεί το συντομότερο δυνατό.

Μητέρα του Πιερ Μοσκοβισί ήταν η Πολωνονοεβραία ψυχαναλύτρια Μαρί Μπρόμπεργκ. Μετά το διαζύγιο των γονιών του, ο Μοσκοβισί έμεινε με τη μητέρα του.

Η αντιπροσωπεία της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε την αναβολή της επίσκεψης με ένα tweet που ανέφερε ότι «Αναβάλλεται για πολύ σοβαρούς λόγους η επίσκεψη του Πιερ Μοσκοβισί. Νέα ημερομηνία θα επαναπροσδιοριστεί πολύ σύντομα»

Παλαιότερα άρθρα: