Ανακυκλώστε και κερδίστε μονάδες για το κινητό σας

Διαβάστε επίσης

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση ξεκινά πιλοτικά στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, αφού μια ομάδα νέων επιστημόνων περιβάλλοντος, -της εταιρείας Cyclefi- μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, επέλεξε 2.000 οικογένειες για να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα για την αύξηση του όγκου των ανακυκλώσιμων υλικών.

Η ομάδα θα παρέχει σάκους απορριμμάτων για ανακύκλωση και επίσης θα δίνει σε κάθε νοικοκυριό ένα αυτοκόλλητο με προσωπικούς κωδικούς που θα σφραγίζει κάθε σάκο. Αφού οι σακούλες ανακύκλωσης μπουν στον μπλε κάδο και φτάσουν στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών του Κορωπίου, άνθρωποι της εταιρείας θα συγκεντρώνουν τα αυτοκόλλητα.

Ενημερώνοντας μια βάση δεδομένων για τις σακούλες κάθε νοικοκυριού που έχουν καταλήξει στην ανακύκλωση, ενημερώνονται ταυτόχρονα και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες έχει γίνει συμφωνία συμμετοχής στο πρόγραμμα. Όταν ο στόχος των 10 σάκων επιτευχθεί, τότε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ανταμείβει τον πιστοποιημένο χρήστη με δωρεάν χρόνο ομιλίας ή με όγκο δεδομένων.

Ανακυκλώστε, λοιπόν, και κερδίστε μονάδες για το κινητό σας! Μπράβο στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης!

πηγή: 3vita.gr

Παλαιότερα άρθρα: