Αναβλήθηκε η δίκη για την επίθεση στην 26χρονη σε παραλία στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Διαβάστε επίσης

Για τις 22 Ιουνίου 2021 αναβλήθηκε η δίκη των δύο συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην ομάδα των έξι ατόμων που επιτέθηκε σε 26χρονη κοπέλα σε παραλία στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, τα έξι άτομα της επιτέθηκαν έξω από παραλία στο Κορωπί, της αφαίρεσαν τη μπλούζα και παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.
Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να κληθεί και να καταθέσει στην ακροαματική διαδικασία η 26χρονη, ενώ σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν στην κοπέλα:
«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγαν να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε», είπε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων. Ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι «το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμασταν στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».
Ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των δύο κατηγορουμένων. Είναι αντιμέτωποι με το πλημμέλημα της απλής συνέργειας στην παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Παλαιότερα άρθρα: