ΑΝΕΛ: «Αθλιότητα οι επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ κατά Π. Καμμένου»

Διαβάστε επίσης

«Οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με χαρακτηρισμούς περί «ακροδεξιών», συνιστούν κυριολεκτικά επιτομή της αθλιότητας.

Επειδή, όμως, στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως από τα συνεχή στραπάτσα που έχουν υποστεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους, ξεχνούν πάρα πολύ εύκολα, ενώ περισσεύει το θράσος, θα τους θυμίζουμε μόνιμα πως το δικό τους κόμμα συνεργαζόταν και συναγελαζόταν με την ακροδεξιά και ακροδεξιούς, τύπου Βορίδη, Αδωνι, Πλεύρη και λοιπών «μπουμπουκιών» ή «μπουμπούκων». Η αλήθεια και τα γεγονότα ούτε αλλοιώνονται, ούτε παραγράφονται. Έχουν καταγραφεί” αναφέρει η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε απάντησή της στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης..

“Όσο για την κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται πιστοποιητικά νομιμότητας από κανέναν, πολύ περισσότερο από το κόμμα της κ. Γεννηματά που συνεχίζει να βρίσκεται δυστυχώς κάτω από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου” προσθέτει στην δήλωσή της, καταλήγοντας “σε ότι αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, είναι ένα πολύ σοβαρό και λεπτό ζήτημα για το οποίο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα τοποθετηθούμε κατά τη συζήτηση στη Βουλή».

Παλαιότερα άρθρα: