Ανηψιά Τραμπ: «Ο Ντόναλντ δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες~Είναι ρατσιστής και παθολογικός ψεύτης»

Διαβάστε επίσης

Δριμεία επίθεση κατά του θείου της Ντόναλντ Τράμπ, εξαπέλυσε η ανηψιά του Προέδρου των ΗΠΑ, Μέρι, σε συνέντευξή της στο Γερμανικό Πρακτορείο (DPA) εν όψει της κυκλοφορίας του βιβλίου της που έχει τίτλο “Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο”.

Η Μέρι Τραμπ ισχυρίζεται ότι θείος της είναι ρατσιστής και παθολογικός ψεύτης, επικρίνοντας τα αμερικανικά ΜΜΕ ότι “τους πήρε χρόνια για να καταγγείλουν τα ψέματα του θείου της και χειρίστηκαν με περιστροφές τις δηλώσεις του κατά τον πρόσφατο δημόσιο διάλογο για τον ρατσισμό στην χώρα” χαρακτηρίζοντάς τις ρατσιστικών αποχρώσεων ή επίμαχες.

“Είναι ρατσιστικές.Είναι ρατσιστής. Πρέπει θα ειπωθεί απερίφραστα”, ανέφερε η κλινική ψυχολόγος στο επάγγελμα, Μέρι Τραμπ η ο οποία με το βιβλίο της θέλει να δώσει στο κοινό πληροφορίες για τον θείο της που δεν είχε στην διάθεσή του το 2016. “Ανεξάρτητα με το πώς θα ψηφίσουν οι άνθρωποι τον Νοέμβριο, δεν θα μπορούν πλέον να πουν “Ω, ξέρετε, δεν ήξερα, δεν είχα ιδέα ότι έκανε κάτι τέτοιο”, επισήμανε κατά τη συνέντευξή της.

Η Μέρι Τραμπ δηλώνει ότι ο θείος της ισχυρίσθηκε ότι είναι σουηδικής καταγωγής μιλώντας σε εβραίους επιχειρηματίες της στέγης στην Νέα Υόρκη ώστε να μην τους “προσβάλει”, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του κατάγεται από την Γερμανία και την Σκωτία. “Δεν έχουμε καθόλου σουηδικές ρίζες στην οικογένειά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είπε “σκωτσέζικες. Είναι περίεργο”, αναρωτήθηκε δηλώνοντας ότι ο Αμρικανός πρόεδρος “λέει συνεχώς ψέματα”.

“Ο Τραμπ δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες”

Η Μέρι Τραμπ πιστεύει ότι η ανταγωνιστική σχέση του αμερικανού προέδρου με την Γερμανία οφείλεται εν μέρει στην ισχυρή της ηγέτιδα υπογραμμίζοντας ότι η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ είναι απείρως εξυπνότερη από τον θείο της.

“Αυτός το σιχαίνεται αυτό και τον κάνει τρελό” τονίζει η Μέρι Τραμπ ενώ προσθέτει ότι “η γυναίκα πνευματικά είναι τελείως αλλού σε σχέση με αυτόν και δεν τα πάει καλά με τις ισχυρές γυναίκες”.

“Θα ψηφίσω τον Μπάιντεν”

Εχοντας γράψει ότι μια νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του επόμενου Νοεμβρίου θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της αμερικανικής δημοκρατίας, η Μέρι Τραμπ δηλώνει ότι θα ψηφίσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν: “Είμαι φιλελεύθερη Δημοκρατική αλλά δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με Δημοκρατικούς ή Ρεπουμπλικανούς, έχουμε να κάνουμε με σωστό ή λάθος”, αφήντας να εννοηθεί ότι το “λάθος” είναι η ψήφος στο Ντόναλντ Τραμπ.

Δικαστής αποφάσισε ότι η Μέρι Τραμπ, ανιψιά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είναι ελεύθερη να διαθέσει και να συζητήσει το βιβλίο της, που είναι επιβαρυντικό για την προεδρική οικογένεια, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε χθες ο δικαστής Χαλ Γκρίνγουλντ του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Το βιβλίο παρουσιάζει άγνωστες πτυχές των παιδικών χρόνων και της προσωπικής ζωής του προέδρου Τραμπ, με την Μέρι Τραμπ να είναι το πρώτο μέλος της προεδρικής οικογένειας που μιλάει τόσο ανοιχτά για τον πρόεδρο Τραμπ, αλλά και τα πάρε-δώσε εντός του Λευκού Οίκου.

Ο θείος της, Ρόμπερτ Τραμπ, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, προκειμένου να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου ωστόσο έπειτα από απόφαση δικαστηρίου στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει κανονικά, παρά τις ενστάσεις της οικογένειας.

Παλαιότερα άρθρα: