Άννα Βίσση: Τραγουδά σε live streaming την Πρωτοχρονιά για τους απανταχού θαυμαστές της

Διαβάστε επίσης

Πρωτοχρονιά με το κοινό της, και μάλιστα όχι μόνον με αυτούς που βρίσκονται Ελλάδα αλλά και σε κάθε γωνιά της γης, θα κάνει φέτος η Άννα Βίσση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα δώσει μια εορταστική συναυλία, το πρώτο βράδυ της νέας χρονιάς, στη σκηνή του «Παλλάς» η οποία θα μεταδοθεί μέσω live steaming σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι του «Παλλάς» θέλησαν να προσφέρουν μια βραδιά χαράς και διασκέδασης σε αυτές τις διαφορετικές γιορτές που, λόγω της πανδημίας, είμαστε αναγκασμένοι να μείνουμε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τα κάθε είδους κέντρα ψυχαγωγίας που παραμένουν ερμητικά κλειστά. Έτσι λοιπόν ένωσαν τις δυνάμεις τους με αυτές της Άννας Βίσση και αυτές τις μέρες ετοιμάζουν πυρετωδώς την λαμπερή πρωτοχρονιάτικη συναυλία.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα περιλαμβάνει τους σημαντικότερους σταθμούς της προσωπικής δισκογραφίας της τραγουδίστριας, επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο, αρκετές απρόσμενες διασκευές αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Μία από αυτές είναι και η δυνατότητα που προσφέρεται στο κοινό να παρακολουθήσει, 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, ένα pre-show με στιγμές από την προετοιμασία της.

Παλαιότερα άρθρα: