Απειλές Μπέου σε δημοτικό σύμβουλο – Τι καταγγέλλει ο Α. Παπατόλιας

Διαβάστε επίσης

Το γεγονός ότι δέχθηκε τηλεφωνικές απειλές από το δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, καταγγέλλει με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας. Όπως τονίζει «ο κ. Μπέος, αφού αρχικώς θριαμβολόγησε, με τους γνωστούς «ποδοσφαιρικούς όρους», για την επικράτηση του εκλεκτού της ΝΔ στις εκλογές της ΚΕΔΕ, μου επιτέθηκε με πρωτοφανείς ύβρεις, χυδαιολογίες και απειλές». Προαναγγέλλει, δε, ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του «για την παραδειγματική τιμωρία του υπαιτίου, ξεκινώντας από την ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα και την υποβολή αιτήματος για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να απομαγνητοφωνηθεί η συνδιάλεξη και να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα, ώστε να υποβάλλω στη συνέχεια νέα μήνυση κατά του κ. Μπέου»

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Παπατόλια είναι το εξής:

«Χθες στις 8μ.μ. δέχθηκα, παρουσία φίλων μου, τηλεφώνημα από το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, από το τηλεφωνικό κέντρο μάλιστα του Δημαρχείου Βόλου, όπως μπορεί ευχερώς να πιστοποιηθεί από την καταγραφή της σχετικής κλήσης στο κινητό μου.

Ο κ. Μπέος, αφού αρχικώς θριαμβολόγησε, με τους γνωστούς «ποδοσφαιρικούς όρους», για την επικράτηση του εκλεκτού της ΝΔ στις εκλογές της ΚΕΔΕ, μου επιτέθηκε με πρωτοφανείς ύβρεις, χυδαιολογίες και απειλές. Με επιτόπια επίσκεψή μου στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα ανέφερα αρμοδίως αυτό το απίστευτο γεγονός, το οποίο και καταγράφηκε στο σχετικό Βιβλίο Συμβάντων του Τμήματος.

Είναι αυτονόητο ότι θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου για την παραδειγματική τιμωρία του υπαιτίου, ξεκινώντας από την ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελέα και την υποβολή αιτήματος για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να απομαγνητοφωνηθεί η συνδιάλεξη και να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα, ώστε να υποβάλλω στη συνέχεια νέα μήνυση κατά του κ. Μπέου.

Κατά τα λοιπά, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο κ. Μπέος ομολογεί το τηλεφώνημά του (πώς να το κρύψει άλλωστε;), υποστηρίζοντας ότι δεν με απείλησε, αλλά ότι μου απηύθυνε  «νουθεσίες»…

Για το τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα, εμπιστεύομαι πλήρως το ένστικτο και την κρίση των πολιτών, που είναι πια εξοικειωμένοι με τον τρόπο συμπεριφοράς του νέου Δημάρχου…

Τους καλώ δε άλλη μια φορά να αναρωτηθούμε δημόσια: Αυτή την εικόνα και αυτή τη συμπεριφορά Δημάρχου θέλουμε για την πόλη μας;»

Παλαιότερα άρθρα: