Απίστευτο! Απέδρασε η Βίκη Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από την μπαλκονόπορτα-Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό της

Άδειο βρήκαν σήμερα το πρωί το δωμάτιό της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία εκτίει την ποινή της στο Δρομοκαϊτειο, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Η είδηση ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε από το Δρομοκαϊτειο σόκαρε τους πάντες, ακόμη και τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν στις 6 το πρωί από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε από την μπαλκονόπορτα μεταξύ στη 1 με 5 το πρωί.
/
Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από την συγκεκριμένη είδηση, καθώς δεν είναι ακόμη γνωστό αν κάποιος βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη, αν λόγω της κατάστασης της υγείας της οδηγήθηκε στην πράξη αυτή ή αν είχε σκοπό και σχέδιο να αποδράσει. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών προκειμένου να την εντοπίσουν.

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι το δωμάτιο της Βίκυς Σταμάτη ήταν φυλασσόμενο, από δύο φρουρούς και κλειδωμένο με λουκέτο, κάτι που κάνει ακόμη πιο περίεργη την υπόθεση. Να σημειωθεί, ότι μια ημέρα πριν είχε απορριφθεί το αίτημά της για αποφυλάκιση. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό είχε εκμυστηρευτεί στον δικηγόρο της, ότι το μόνο γιατρικό της είναι το παιδί της.

Έκκληση απεύθυναν οι δικηγόροι της να επιστρέψει στο Δρομοκαϊτειο και να αφήσει στους ίδιους να διαχειριστούν την υπόθεσή της.

Παλαιότερα άρθρα: