«Από άπλυτο, ξεδοντιάρη δεν ανέχομαι κουβέντα»-Ο δικαστικός γίνεται viral

Διαβάστε επίσης

Αφού πραγματοποίησε την κατάσχεση μιας τοπικής επιχείρησης στο Ρέθυμνο για λογαριασμό αμερικάνικου fund, ο δικαστικός επιμελητής Γιάννης Παναγόπουλος φρόντισε να στείλει και μήνυμα στους Ρεθυμνιώτες.

Αναχωρώντας από το αεροδρόμιο Ηρακλείου ο κ. Παναγόπουλος απηύθυνε «διάγγελμα προς τους πολίτες του Ρεθύμνου» σε ιταμό ύφος έναντι όσων αντιστάθηκαν στην κατάσχεση του καταστήματος στην οδό Αρκαδίου.

Ο κ. Παναγόπουλος αναφερόμενος στην κατάσχεση μίλησε για θρίαμβο της Δικαιοσύνης έναντι ενός δύστροπου κακοπληρωτή ευχαριστώντας προσωπικά τον αρχηγό της Αστυνομίας και τον αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνης, οι οποίοι, όπως λέει, έδωσαν προσωπικά την εντολή για την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παναγόπουλος απευθυνόμενος στους Κρητικούς αναφέρει:

Αν κάποιος έντιμος Κρητικός πιστεύει ότι ένας δικαστικός λειτουργός έχει θίξει την τιμή και την υπόληψή του, να πάρει το κουμπούρι του ή το κρητικό μαχαίρι του και να έρθει να με αντιμετωπίσει και να ξέρει ότι δε θα προβάλω καμία αντίσταση.

Να έρθει πλυμένος, χτενισμένος, να με αντιμετωπίσει.

Αλλά από έναν άπλυτο, βρωμιάρη, ξεδοντιάρη από αυτό το πλήθος δεν θα ανεχτώ ούτε κουβέντα.

Ο κ. Παναγόπουλος χαρακτηρίζει «απόστημα» τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου ενώ προειδοποιεί πως θα έρθει ξανά στην Κρήτη σε περίπτωση ανομίας.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε ο ίδιος:

Παλαιότερα άρθρα: