Αυτά είναι τα νέα iPhone – Πόσο θα κοστίζουν και πότε έρχονται στην Ελλάδα (βίντεο)

Διαβάστε επίσης

Τα νέα μοντέλα iPhone παρουσίασε η Apple το βράδυ της Τετάρτης.O Tim Cook ανέβηκε στην σκηνή και παρουσίασε τρία νέα iPhones τα οποία βασίζονται στον σχεδιασμό του iPhone X αλλά έχουν ανανεωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές διαστάσεις οθόνης.

Εκτός από τα νέα iPhones όμως, η Apple δεν αποκλείεται να μας παρουσιάσει και κάποιο νέο μοντέλο iPad αλλά και την δεύτερη γενιά των ασύρματων ακουστικών της (Airpods) καθώς και νέο Apple Watch.

«Σήμερα θα πάμε το X σε νέο επίπεδο. Είναι ενθουσιασμένος που θα σας παρουσιάσουμε το πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο μοντέλο μας» είπε το αφεντικό της Apple.

Το νέο iPhone XS έχει OLED οθόνη Super Retina, 5,8 ιντσών, ενώ το  iPhone Xs Max, που είναι το μεγαλύτερο που έχει βγάλει η Apple, διαθέτει Super Retina OLED οθόνη στις 6.5 ίντσες.

Και τα δύο ξεκλειδώνουν με Face ID, διαθέτουν τον εξαπύρηνο επεξεργαστή A12 Bionic ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm και γίνεται ο πρώτος επεξεργαστής αυτής της αρχιτεκτονικής που γίνεται διαθέσιμος σε smartphone.

Διαθέτουν διπλή κάμερα με κάθετη διάταξη με βελτιωμένους φακούς στα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένο True Tone flash.

Τα iPhone XS και iPhone XS Max θα κυκλοφορήσουν σε 64GB, 256GB και για πρώτη φορά θα δούμε iPhone με 512GB.

Το Xs με 64GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει 899 δολάρια ενώ το αντίστοιχης χωρητικότητας Xs Max στοιχίζει 999 δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το iPhone XS, το iPhone XS Max καθώς και το νέο Apple Watch Series 4 θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας στις 28 Σεπτεμβρίου.

 

Παλαιότερα άρθρα: