Αυτή είναι η Καμίλα του πρίγκιπα Χάρι

Διαβάστε επίσης

Νέο ερωτικό ενδιαφέρον βρήκε ο πρίγκιπας Χάρι, στο πρόσωπο μίας 25χρονης, εν ονόματι, Καμίλα. Ο νεαρός γαλαζοαίματος, απολαμβάνει τις διακοπές στο Σαιν-Τροπέ στη Νότια Γαλία με το κορίτσι που τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με τη μητρία του.

camilla-thurlow-1

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Καμίλα Θάρλοου ξεκίνησε μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Cressida Bonas. O φωτογραφικός φακός τους είχε «συλλάβει» να ανταλάσσουν καυτά φιλιά σε νυχτερινό κλαμπ.

Χαριτωμένη και αθλητική, η νέα σύντροφος του Χάρι, φαίνεται να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα κορίτσι που συνοδεύει μέλος της βασιλικής οικογένειας.Γεννημένη στο Dumfries, η Καμίλα φοίτησε στο Fettes College στο Εδιμβούργο και στη συνέχεια πήρε πτυχίο στην επιστήμη της άθλησης από το Πανεπιστήμιο του Loughborough. Σήμερα εργάζεται για τη Halo Trust, την οργάνωση που κάποτε είχε στηρίξει οικονομικά η πριγκίπισσα Νταιάνα.

MoS2 Template Master

Είναι πολύ εξωστρεφής αλλά και προσγειωμένη. Ήταν δημοφιλής στο σχολείο και πάντα κέρδιζε πολλά βραβεία στο τέλος της χρονιάς λέει πηγή από το περιβάλλον της Καμίλα στη Daily Mail.

camilla-thurlow-thumbs

Η κληρονομία των 10 εκατ.λιρών από την μητέρα του Νταϊάνα

Όπως όλα δείχνουν, η νεαρή Καμίλα θα είναι το «επίσημο» κορίτσι που θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι στο πάρτι των30ων γενεθλίων του. Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο Χάρι γίνεται 30 ετών και έχει παραπάνω λόγους να το γιορτάζει. Εκτός από την ημέρα των γενεθλίων του είναι και η ημέρα, που ο νεαρός γαλαζοαίματος θα γίνει κατά 10 εκατ. λίρες πλουσιότερος, αφού θα περάσει στην κατοχή του η περιουσία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το ίδιο ποσό, είχε κληρονομήσει και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, την ημέρα των 30ων γενεθλίων του, το 2012.

Παλαιότερα άρθρα: