Αυτή είναι η πιο φιλική πόλη του κόσμου για σκύλους

a5b6aecb933ae849564768e1e7aa7fdf_XL
Διαβάστε επίσης

Από την Παρασκευή 26 Αυγούστου, δεν ακούγεται τίποτα άλλο εκτός από ζωηρά γαβγίσματα σε κεντρικό πάρκο της πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μέρα για σκύλους γιορτάστηκε με πυρήνα το πάρκο για σκύλους «Μπνέι Νταν», με πολλές εκπλήξεις-και πλούσια δώρα- για τους τετράποδους ‘πολίτες’ και τους συνοδούς τους. Παρουσιάστηκαν startups που ιδρύθηκαν στο Τελ Αβίβ με στόχο την εξυπηρέτηση των σκύλων και των ιδιοκτητών τους, σερβιρίστηκε λαχταριστό… σούσι για σκύλους, διατέθηκαν μοναδικά προϊόντα για τα γενέθλια των σκύλων, ενώ υπήρχε για χαλάρωση και ξεκούραση ένα σκύλο-spa και πολλές-πολλές λιχουδιές.

Το Τελ Αβίβ θεωρείται η πιο φιλική πόλη του κόσμου για σκύλους. Σε κάθε 17 κατοίκους αντιστοιχεί ένας σκύλος και με αυτό το δεδομένο η ισραηλινή πρωτεύουσα είναι η πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό σκύλων παγκοσμίως. Το φιλικό προφίλ της πόλης δεν εξαντλείται μόνο στους αριθμούς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι 25.000 σκύλοι του Τελ Αβίβ απολαμβάνουν 70 πελώρια δημόσια πάρκα ειδικά για αυτούς, ενώ πολλές ακτές έχουν ανακηρυχθεί σε σκυλο-παραλίες, όπου οι “καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου”, κατά το κλισέ, μπορούν να κόβουν ελεύθερα τις βόλτες τους και να κολυμπούν.

Για τον Δήμο του Τελ Αβίβ το ευ ζην των σκύλων είναι προτεραιότητα. Τα καταφύγια δεν είναι χώροι όπου τα σκυλιά θανατώνονται. Επί 24ωρου βάσεως, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, οι κτηνίατροι της πόλης περιποιούνται τα άστεγα ζώα. Πραγματοποιούνται διαρκώς περιπολίες έτσι ώστε να εντοπίζονται τυχόν περιστατικά κακοποίησης ζώων, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Δήμος συνεχίζεται ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός δραστηριοτήτων για σκύλους. Ένα παράδειγμα; Μόλις τον προηγούμενο μήνα έγινε ειδική προβολή της ταινίας «Η μυστική ζωή των κατοικίδιων» την οποία παρακολούθησαν πάμπολλοι σκύλοι με τους ιδιοκτήτες του.

Παλαιότερα άρθρα:

8 απαντήσεις στο “Αυτή είναι η πιο φιλική πόλη του κόσμου για σκύλους”

  1. 357458 734260Great humans speeches and toasts, possibly toasts. are hands down transferred at some time through party and expected to turn into extremely funny, amusing not to mention educational in the mean time. greatest man wedding speeches 515989

  2. 719444 726888You created some decent points there. I looked on the net for any issue and identified most individuals goes in addition to with all your web site. 408951

Σχολιάστε