Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Διαβάστε επίσης

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τη φωτογραφία και τα στοιχεία του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αλλά και του Αλβανού συνεργού του που καταζητείται.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο συλληφθείς είναι ο IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθείς το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

o 32χρονος
αρχείο λήψης (7)

Ο καταζητούμενος ονομάζεται MATA ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI, με ημερομηνία γέννησης 14-1-1987 στην Αλβανία.

αρχείο λήψης (8)

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας.
Ο  32χρονος Αλβανός εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου στην κατάθεσή του στην αστυνομία υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο κι όχι να τον σκοτώσουν. Στο μεταξύ ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές Αρχές για τον εντοπισμό των συνεργών του.
Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας είναι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για τους δύο δράστες της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου και έναν ακόμη ο οποίος πρωταγωνίστησε στο αιματηρό περιστατικό στο Μικρολίμανο, πριν από δύο χρόνια.

Παλαιότερα άρθρα: