ΒΟΜΒΑ Κακλαμάνη: Οικονομικά Συμφέροντα θέλουν έλεγχο του πολιτικού συστήματος

Διαβάστε επίσης

«Τα οικονομικά συμφέροντα θέλουν να ελέγχουν, όχι μόνο τη ΝΔ, αλλά το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και είναι στο χέρι του πολιτικού συστήματος να τους απαντήσει με ένα βροντερό “όχι”, που άλλοτε το κάνει, άλλοτε όχι», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm», ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με την πρόσφατη αναφορά του σε οικονομικά συμφέροντα, που θέλουν να καθορίσουν την επόμενη εκλογή στη ΝΔ.

«Από την αναταραχή που ακολούθησε μάλλον δικαιώθηκα, όταν έλεγα ότι ακούω ότι οικονομικά συμφέροντα θέλουν να καθορίσουν την επόμενη εκλογή στη ΝΔ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», είπε ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καθημερινά», με τον Χρήστο Μάτη.

«Οι υποψήφιοι -άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο- αυτά έλεγαν και λένε ακόμη. Ας απαντήσουν. Ποια είναι τα κλειστά γραφεία, τα κατεστημένα, τα συμφέροντα, πίσω από τις κουρτίνες» είπε ο πρώην υπουργός, ενώ παρέπεμψε και στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, προτρέποντας να γίνουν συγκρίσεις «με αυτά που κάνει τώρα».

Αναφερόμενος στην εκλογή της Κυριακής εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς, όπως είπε, «παρά τις όποιες ενστάσεις μπορεί για άλλους λόγους να έχει κανείς για τη VODAFONE, είναι μια μεγάλη εταιρεία που δεν θα διακινδύνευε την φήμη, το κύρος και τη μετοχή της στο χρηματιστήριο».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα: