Μπριζίτ Τρονιέ: Ο μεγάλος έρωτας του Μακρόν!

Διαβάστε επίσης

Μπριζίτ Τρονιέ είναι το όνομα της γυναίκας που “έκλεψε” την καρδιά του Εμανουέλ Μακρόν, υποψηφίου για την Προεδρεία της Γαλλίας. Φαίνεται πως πέρα από τη μεγάλη του αγάπη, πρόκειται και για στήριγμα, για μια πολύτιμη βοηθό και σύμμαχο στην προσπάθειά του να κατακτήσει την πολιτική.

Η Μπριζίτ Τρονιέ είναι ο μεγάλος έρωτας του πολιτικού. Την γνώρισε όταν φοιτούσε μόλις στο λύκειο κι εκείνη ήταν η καθηγήτρια γαλλικών του. Την ερωτεύτηκε. Τον ερωτεύτηκε. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

Γεννημένη στις 13 Απριλίου 1953, η Μπριζίτ Τρονιέ σπούδασε φιλολογία και στα 21 της χρόνια αποφάσισε να παντρευτεί για πρώτη φορά. Έκανε τρία παιδιά και ύστερα απέκτησε 7 εγγόνια. Ο γάμος της διήρκεσε αρκετά χρόνια, μέχρι που η Μπριζίτ γνώρισε τον Μακρόν.

Ήδη από τα 17 του χρόνια ο Εμανουέλ της είχε δηλώσει ότι θα την παντρευτεί. Κι έτσι έγινε! Η Μπριζίτ πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο και παντρεύτηκε το 2007 τον Εμανουέλ Μακρόν, παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν.

Η ίδια έχει δηλώσει άλλωστε: “Ήταν αδύνατο να του αντισταθώ. Οι γονείς μου ήταν ηλικιωμένοι και δεν ήθελα να το ξέρουν. Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας, για μένα είναι κάτι συνηθισμένο από τα παιδικά μου χρόνια. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν να προστατεύσω τους δικούς μου ανθρώπους που είχαν αποδεχτεί αυτές τις αλλαγές. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούσαν”.

Κι ο ίδιος όμως ο πολιτικός έχει δηλώσει ότι προτιμάει τις μεγαλύτερες γυναίκες, καθώς οι νεαρές τον κάνουν να πλήττει.

Πέρα από τον έρωτα της ζωής του Μακρόν όμως, η Μπριζίτ Τρονιέ, φροντίζει να είναι το στήριγμά του και στην επαγγελματική του ζωή. Έχει αφιερωθεί στην καμπάνια του, διαβάζει και διορθώνει τις ομιλίες του, τον συνοδεύει. Και πάντοτε κρατιούνται χέρι και δείχνουν την τρυφερή σχέση που έχουν, όπως λίγο πριν από τον ευχαριστήριο λόγο του Μακρόν μετά τη λήξη του α’ γύρου εκλογών.

Την φίλησε και δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει, τονίζοντας: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνη”.

makron

Παλαιότερα άρθρα: