Χαρδαλιάς: Πάσχα δεν θα κάνουμε ούτε φέτος όπως είχαμε μάθει

Διαβάστε επίσης

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και μίλησε για τον κορονοϊό και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι Πάσχα δεν θα κάνουμε ούτε φέτος όπως είχαμε μάθει.

«Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει ούτε φέτος…Η πανδημία κυριαρχεί και παραμένουμε σε πλήρη επιφυλακή. Αυτή τη στιγμή η Αττική δείχνει μια αύξηση των κρουσμάτων και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η αύξηση αυτή δεν προέρχεται ως εύλογη αύξηση από το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Θα μπορούσε να συμβεί στην Αθήνα ό,τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Ήταν προτεραιότητα το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια. Η απόφαση που πήρε η κυβέρνηση έσπασε την αλυσίδα της διασποράς».

Ο υφυπουργός δεν παρέλειψε, βέβαια να αναφερθεί και στο μέτωπο της πανδημίας και των μέτρων τονίζοντας ότι «γυμναστήρια και εστίαση είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν. Η αίσθησή μου είναι ότι πρώτα θα ανοίξει η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους και μετά τα γυμναστήρια. Έχει να κάνει με τους εμβολιασμούς και με την εξέλιξη της πανδημίας γενικά. Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και απίστευτη υπομονή αυτή την πανδημία».

Παλαιότερα άρθρα: