Νέα παρέμβαση Ταραντίλη: Να σεβαστεί η αντιπολίτευση τους οικογενειακούς λόγους παραίτησης

Διαβάστε επίσης

Απάντηση στις υπόνοιες ΣΥΡΙΖΑ περί πολιτικών αιτίων της παραίτησής του έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Χρήστος Ταραντίλης, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ταραντίλης ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τους οικογενειακούς λόγους για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του, που δεν έχει σχέση με πολιτικά αίτια.

«Μένω πιστός στις αρχές της Ν.Δ. και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζοντας, άλλωστε, να υπηρετώ την παράταξη και τον πρόεδρο ως βουλευτής επικρατείας και να εργάζομαι για το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα» αναφέρει.

Μιλά δε για αυθαίρετη ερμηνεία της ανακοίνωσης παραίτησης του, εκ μέρους της αντιπολίτευσης, η οποία, όπως σημειώνει, επιχειρεί να την εκμεταλλευτεί πολιτικά.

«Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τους λόγους αυτούς» τονίζει ο κ. Ταραντίλης και προσθέτει: «Είναι καλό κάποτε όλοι να αντιληφθούμε ότι η πολιτική δράση εξελίσσεται ταυτόχρονα και παράλληλα με την οικογενειακή μας ζωή. Και συχνά, οι δυσκολίες στο ένα πεδίο επηρεάζουν δυσμενώς το άλλο.

Η διαχείριση τέτοιων ευαίσθητων ζητημάτων εναπόκειται στις επιλογές κάθε ατόμου, οι οποίες όμως οφείλουν να γίνονται σεβαστές απ’ τους υπολοίπους. Γιατί, διαφορετικά, η πολιτική μετατρέπεται σε ισοπεδωτικό εισβολέα στον ιδιωτικό χώρο κάθε πολίτη. Και αυτό δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό που έχουμε χρέος να οικοδομούμε ημέρα με την ημέρα».

Παλαιότερα άρθρα: