Χρυσοχοΐδης: «Ανοικτό το ενδεχόμενο για πιο αυστηρό lockdown»

Διαβάστε επίσης

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18.00 και στην Αττική, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν εξετάζεται από την κυβέρνηση αυτό το μέτρο για την Αττική, όπως ισχύει για τις «κόκκινες» περιοχές, ο κ. Χρυσοχοΐδης – μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM – το άφησε ανοικτό, λέγοντας «εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες, θα δούμε».

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, θα αναλύσουμε τα δεδομένα των λοιμωξιολόγων και θα αποφασίσουμε», τόνισε, απαντώντας στο εάν εξετάζει να τεθεί σε ισχύ ένα καθολικό lockdown δύο εβδομάδων.

«Ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

«Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο υπουργός.

«Έχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βραδύ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά» σημείωσε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε ότι αύριο Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Παλαιότερα άρθρα: