Δειπνήστε με… λιοντάρια και κάντε μπάνιο δίπλα σε αρκούδες σε ξενοδοχείο στην Αυστραλία

Διαβάστε επίσης

Αν έχετε βαρεθεί την κλασική εμπειρία που σας προσέφεραν έως τώρα τα ξενοδοχεία, ένα ταξίδι στην Αυστραλία στο Jamala Wildlife Lodge, μπορεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε ό,τι πιστεύατε έως τώρα για το τι καθιστά ένα ταξίδι, ενδιαφέρον.

Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο απευθύνεται σε όσους αναζητούν συγκινήσεις. Βρίσκεται στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο και Ενυδρείο στην Καμπέρα της Αυστραλίας και σας επιτρέπει να μείνετε όσο πιο κοντά γίνεται στα πολυάριθμα ζώα του ζωολογικού κήπου.

Στο οίκημα, οι επισκέπτες σχεδόν «μοιράζονται» το δωμάτιο με τα ζώα. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μπάνιο δίπλα σε καφέ αρκούδες, να δειπνήσετε με λιοντάρια που σας κοιτάζουν επίμονα, καμηλοπαρδάλεις που τρέφονται από το μπαλκόνι σας και αυτό είναι μόνο η αρχή! Συχνά, το μόνο πράγμα που χωρίζει τους επισκέπτες από τα ζώα είναι λίγα χιλιοστά…γυαλιού!

Οι σουίτες του ξενοδοχείου έχουν ενσωματωθεί έξυπνα στα καταλύματα πολλών ζώων του ζωολογικού κήπου, συμπεριλαμβανομένων: τίγρεων της Βεγγάλης, της ευρωπαϊκής καφετιάς αρκούδας, αρκούδων Malayan, λιονταριών, τσιτάχ, καμηλοπαρδάλεων, μαύρων και άσπρων πιθήκων colobus, λεμούριων, υαινών και λεοπαρδάλεων του χιονιού.

Οι σουίτες είναι κατηγοριοποιημένες σε τρεις ξεχωριστές κατοικίες: τα δεντρόσπιτα της καμηλοπάρδαλης, το uShaka Lodge, και τη ζούγκλα Bungalows. Καθένα από αυτά έχει μια διαφορετική ομάδα ζώων που είναι διαθέσιμα να περιεργαστεί κάποιος.

Τα δεντρόσπιτα της καμηλοπάρδαλης

Οι έξι σουίτες των δεντρόσπιτων είναι ψηλότερες από τις υπόλοιπες κατοικίες, μέσα σε ένα καταπράσινο περίβολο με καμηλοπαρδάλεις.

Οι επισκέπτες σε αυτές τις σουίτες θα έχουν την ευκαιρία να ταΐσουν την Hummer, τη φιλική καμηλοπάρδαλη, είτε από το μπαλκόνι της σουίτα τους είτε από το κατάλυμά της.

UShaka Lodge

Οι επτά σουίτες στο uShaka Lodge (uShaka είναι η λέξη των Ζουλού για τον καρχαρία) έχουν πλήρη θέα στη δεξαμενή 52.000 γαλονιών με τους αυστραλιανούς καρχαρίες και έχουν και πρόσβαση σε μια βεράντα γεμάτη με «περίεργους πιθήκους». Οι σουίτες αυτές έχουν άμεση πρόσβαση και στο ενυδρείο του ζωολογικού κήπου και έχουν υπέροχη θέα στη λίμνη σε κοντινή απόσταση.

Είναι διακοσμημένες με θέμα την Αφρική, με αυθεντικά γλυπτά και έργα τέχνης από την Αφρική.

Jungle Bungalows

Το βασικό χαρακτηριστικό της κάθε σουίτας στο Jungle Bungalows είναι ότι έχει πολύ λεπτούς γυάλινους τοίχους, που χωρίζουν τους επισκέπτες από τα αφρικανικά λιοντάρια, τα τσιτάχ ή ακόμη και τη σπάνια αρκούδα Malayan.

Κάθε σουίτα είναι δίπλα σε ένα διαφορετικό κατάλυμα ζώων και τα ζώα σας επισκέπτονται όποτε το επιθυμήσουν (Οι αρκούδες συχνά κάνουν μπάνιο σε πλήρη θέα από τα δωμάτια).

Τα καταλύματα είναι διαθέσιμα στο ξενοδοχείο μόνο για μια νύχτα, αλλά περιλαμβάνουν ποτά πριν το δείπνο, ένα Αφρικανικό-εμπνευσμένο δείπνο στο εστιατόριο «The Cave» και ένα πρωινό το επόμενο πρωί.

Το μίνι μπαρ είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο ζωολογικό κήπο και τις δύο μέρες καθώς και αποκλειστική ξενάγηση στο ζωολογικό κήπο κάθε μέρα.

Το ξενοδοχείο του ζωολογικού κήπου έχει ανοίξει μόνο από τα μέσα Δεκεμβρίου, αλλά έχει ήδη πάρει διθυραμβικές κριτικές στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.

Οι σουίτες και τα δωμάτια ξεκινούν από 400 δολ. ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, αλλά όλα τα κέρδη πάνε πίσω στο ζωολογικό κήπο με τη μορφή των προγραμμάτων που αποσκοπούν στην παροχή βοήθειας για την αναπαραγωγή των ζώων στο ζωολογικό κήπο.

Παλαιότερα άρθρα: