ΔΕΛΤΑ ένα ποτήρι γάλα γεμάτο αγάπη – Οι καταναλωτές αγκάλιασαν το μήνυμα και τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία [video]

delta gala
Διαβάστε επίσης

Τεράστια επιτυχία σημειώνει η νέα συσκευασία με την οποία η Vivartia επαναλανσάρει το Φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ. Το αγοραστικό κοινό δέχθηκε με εξαιρετικό τρόπο τόσο το μήνυμα της νέας καμπάνιας όσο και τη διπλή καινοτομία: Τη νέα μοναδική συσκευασία Eco-Fresh Pack® και τη χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας μέσω της εφαρμογής του Shazam!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αξιοποιείται από καταναλωτικό προϊόν η επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality), προσφέροντας στον καταναλωτή του προϊόντος έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με αυτό. Ο χρήσης μέσω της διαδεδομένης εφαρμογής του Shazam μπορεί σκανάροντας το λογότυπο του Shazam που βρίσκεται πάνω στη νέα συσκευασία του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ να παρακολουθήσει το βασικό εικαστικό της συσκευασίας του προϊόντος, την καρδιά του κόσμου του γάλακτος ΔΕΛΤΑ, να «ζωντανεύει» μέσα στο χώρο του.

Στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τα νέα διαφημιστικά του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ. Με αυτό τον τρόπο ο καταναλωτής μπορεί να γίνει μέρος του κόσμου του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ και των αξιών που αυτό πρεσβεύει: φρεσκάδα, αγνότητα, ελληνικότητα και φύση.

Το ελληνικό κοινό και ειδικά τα πιο νεανικά κοινά έχουν ήδη αγκαλιάσει την συγκεκριμένη ενέργεια, με 12.000 καταναλωτές να έχουν σκανάρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τη νέα συσκευασία, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και εντυπωσιακό μέσο χρόνο παραμονής στην εφαρμογή ενός περίπου λεπτού.

Καινοτομία αποτελεί όμως και ο νέος τύπος συσκευασίας του Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ, το νέο ΔΕΛΤΑ Eco-Fresh Pack®. H νέα αυτή συσκευασία πέρα από τη στρογγυλεμένη πιο σύγχρονη και λευκότερη εμφάνισή της έχει μία νέα εσωτερική σκούρα επίστρωση που προστατεύει το φρέσκο γάλα από το φως και την οξείδωση.

Έχει δυνατότητα πλήρης αναδίπλωσης μετά τη χρήση, με στόχο την μείωση του όγκου των σκουπιδιών. Σέβεται και προστατεύει περισσότερο το περιβάλλον, καθώς παράγεται από χαρτί με FSC πιστοποίηση, που προέρχεται δηλαδή από δέντρα που καλλιεργούνται ειδικά για αυτό τον σκοπό, προστατεύοντας με αυτό το τρόπο τη βιοποικιλότητα τους και με υπεύθυνη διαχείριση. Έτσι κάθε ποτήρι φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ είναι ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη!


 

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “ΔΕΛΤΑ ένα ποτήρι γάλα γεμάτο αγάπη – Οι καταναλωτές αγκάλιασαν το μήνυμα και τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία [video]”

Σχολιάστε