“Δεν παραιτούμαι”

Διαβάστε επίσης

Διαψεύδεται από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η πληροφορία ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραιτείται και δρομολογεί τις διαδικασίες για τη διαδοχή του μετά το ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 4,68% που έλαβε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας. Ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών. Όλα -συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας- θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό. Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πληροφορία ότι ο κ. Βενιζέλος είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται ότι το θέμα της ηγεσίας του κόμματος θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στο συνέδριο.

Παλαιότερα άρθρα: