Δεν θα πιστέψετε πόσα “hits” είχε το σάιτ του Υπουργείου Εσωτερικών τη μέρα των εκλογών

Διαβάστε επίσης

Οι φετινές εκλογές στην ΕΛλάδα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όχι μόνο στη χώρα μας, με την συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η επίσημη ιστοσελίδα των εκλογικών αποτελεσμάτων (http://ekloges.ypes.gr) που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών, δέχθηκε συνολικά περισσότερα από 850 εκατομμύρια hits (αριθμό αιτημάτων) με μέγιστη τιμή 15.000 hits/sec στις 23:45 το βράδυ της Κυριακής. Την ίδια στιγμή, o στιγμιαίος όγκος δεδομένων (bandwidth), ανήλθε σε 1 Gbits/sec, ενώ ο συνολικός όγκος που διακινήθηκε ήταν 4,5 φορές μεγαλύτερος από τις αντίστοιχες εκλογές του 2012.

Σημειώνεται ότι σ’αυτές τις εκλογές, η SingularLogic, σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, υλοποίησε και υποστήριξε ένα νέο μηχανισμό συλλογής αποτελεσμάτων σταυρών υποψηφίων. Στην προσπάθεια συμμετείχαν 543 πιστοποιημένα στελέχη από όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας, οι οποίοι ξεκίνησαν να τροφοδοτούν το νέο σύστημα με στοιχεία από τις 21:00 της ιδίας ημέρας.

Παλαιότερα άρθρα: