Δες τα 18 νέα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOS 8!

Διαβάστε επίσης

Το νέο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της Apple ενσωματώνει πολλές αλλαγές και νέες λειτουργίες. Μάθε, με τη βοήθεια του www.isquare.gr, για 18 από τα νέα πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOS 8…

1. Να στείλεις φωνητικά μηνύματα μέσω iMessages. Κρατάς πατημένο το εικονίδιο με το μικρόφωνο στην κάτω δεξιά γωνία, μιλάς, ηχογραφείς και στέλνεις. Επιπλέον, μπορείς να απαντήσεις σε ηχητικό μήνυμα που έλαβες απλά σηκώνοντας την συσκευή σου σαν να απαντάς σε κλήση. Αντίστοιχα, θα λάβεις άμεση ειδοποίηση μόλις έχεις κάποιο νέο εισερχόμενο φωνητικό μήνυμα.

2. Να εγκαταστήσεις άλλο πληκτρολόγιο, μέσω εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή λογισμικού που θα βρεις στο App Store.

3. Μπορείς να δεις στο Safari την πλήρη έκδοση ενός site, αντί της προσαρμοσμένης για φορητές συσκευές. Πατώντας στη γραμμή διεύθυνσης, στο αναδυόμενο μενού επιλέγεις «Ιστότοπος για υπολογιστές».

4. Να δεις μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.

5. Να αλλάξεις την προεπιλεγμένη μηχανή απευθείας αναζήτησης από τη γραμμή διεύθυνσης του Safari και αντί της Google να επιλέξεις κάποια εκ των DuckDuckGo, Yahoo και Bing.

6. Να βγεις από μια συνομιλία με δυο ή περισσότερους συμμετέχοντες στην εφαρμογή μηνυμάτων. Επίσης να της δώσεις μια ονομασία, να μοιραστείς την τοποθεσία σου ή να τη θέσεις προσωρινά σε σίγαση.

7. Να αναζητήσεις οποιαδήποτε πληροφορία στο web μέσω του Spotlight. Μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν αποτελέσματα αναζήτησης από τους Χάρτες.

8. Να τραβήξεις βίντεο με timelapse, που σημαίνει ένα καρέ το δευτερόλεπτο.

9. Να κάνεις ασπρόμαυρη, δηλαδή σε τόνους του γκρι, την απεικόνιση της οθόνης, μέσα από το μενού «Γενικά» των ρυθμίσεων και την επιλογή «Προσβασιμότητα», ενεργοποιώντας την «Κλίμακα του γκρι».

Διαβάστε περισσότερα στο blog της iSquare

Παλαιότερα άρθρα: