Δήμος Αριστοτέλη: πώς μπορεί το “όχι” να γίνει “ναι”;

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή το “ΟΧΙ” του δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργου Ζουμπά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στα κλειστά γυμναστήρια Ιερισσού και Αρναίας, λόγω της αντίδρασης στη χορηγία της Ελληνικός Χρυσός ανασύρεται η παρακάτω είδηση:

Ο ίδιος ο Γιώργος Ζουμπάς ήταν ιδιαίτερα καυστικός εναντίον του προκατόχου του Γιάννη Μίχου που παραιτήθηκε από το αξίωμα του για να ασχοληθεί με την εταιρεία του, αφήνοντας το δήμο εκτεθειμένο. Επιπλέον, το λογότυπο της εταιρείας του Γιάννη Μίχου βρισκόταν ως διαφήμιση στην πίσω πλευρά των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από και προς την Αγιώνυμη Πολιτεία.

Παρά λοιπόν τις πικρίες και τις υποψίες των antigold, τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην προβολή και την πρόοδο της εταιρείας του πρώην δημάρχου και, ενδεχομένως, στον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Μήπως θα ήταν καλό να γίνει η εταιρεία του πρώην Δημάρχου χορηγός στο πρωτάθλημα της άρσης βαρών, έτσι ώστε να μην χαθεί αυτή η τόσο σημαντική ευκαιρία για την νεολαία και τα ωφελήματα για την τοπική οικονομία; Ας το ξανασκεφτούν στο δήμο.

πηγή: Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη, politesaristoteli.blogspot.gr

Παλαιότερα άρθρα: