Διαλύεται το κόμμα του Παπανδρέου

Διαβάστε επίσης

Όργιο φημών έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ότι το κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), οδεύει προς τις τελευταίες του… στιγμές.

Η αποτυχία του κόμματος τις τελευταίες εκλογές να μπει στη Βουλή, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε σε πολλές σκέψεις τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος φάνηκε να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος.

Ασφαλώς καμιά απόφαση δεν έχει ακόμη παρθεί. Όμως, πλέον, όλα είναι στο τραπέζι, παρά τις εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου, όχι μόνο αμέσως μετά τις εκλογές αλλά και μέχρι σήμερα, ότι το Κίνημα θα συνεχίσει τη λειτουργία του.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι ο Παύλος Γερουλάνος, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Γ. Παπανδρέου και πρώην υπουργός Πολιτισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ως μέλος της ΚΕ του κόμματος.

Βέβαια, ακόμη και όταν ο Γ. Παπανδρέου ίδρυσε το ΚΙΔΗΣΟ ο Π. Γερουλάνος, κράτησε αποστάσεις… ασφαλείας. Μάλιστα, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε επικαλεστεί φόρτο εργασίας και δεν ενεπλάκη ενεργά στο εγχείρημα του Γ. Παπανδρέου

Παλαιότερα άρθρα: