Διαχειρίστρια για την περιουσία του Πρινς θέλει να γίνει η αδελφή του

Διαβάστε επίσης

Η αδελφή, του Πρινς, Τίκα Νίλσον, ζήτησε με έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο της Μινεσότα να οριστεί ειδικός διαχειριστής για να χειριστεί όλες τις υποθέσεις του εκλιπόντος αδελφού της, καθώς επίσης να οριστεί με διαθήκη το ύψος της περιουσίας τού μουσικού.

Η αξία του μουσικού καταλόγου του Πρινς έχει εκτιμηθεί σε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον τραγουδιστή και πρώτο μάνατζερ του μουσικού, Όουεν Χάσνεϊ.Η ακριβής αξία των ακινήτων του Πρινς δεν έχει ακόμα καθοριστεί, σύμφωνα με το Ασοσιέιτεντ Πρες, αλλά υπολογίζεται σε τουλάχιστον 27 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα.

Από την άλλη η εφημερίδα L.A Times ανέφερε πρόσφατα ότι η ακίνητη περιουσία του Πρινς θα μπορούσε να ανέρχεται σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια, με τη δυνατότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Ο Πρινς βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη 21 Απριλίου, σε ηλικία 57 χρόνων, μέσα σε έναν ανελκυστήρα του Paisley Park Studios, που βρίσκεται σε προάστιο της Μινεάπολης. Η αιτία του θανάτου του διάσημου τραγουδοποιού και ερμηνευτή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθήκη και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστέψω ότι μπορεί ο αποθανών να έχει αφήσει κάποιας μορφής διαθήκη», είπε η Νέσλον στην αναφορά της με την οποία ζητάει να οριστεί ειδικός διαχειριστής για την περιουσία του αδελφού της.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παλαιότερα άρθρα: