Δηλώσεις Χατζηδάκη: Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο

Διαβάστε επίσης

Ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της αντιπολίτευσης, με αφορμή τις αντιδράσεις που διατυπώνονται αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε:

«Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Οι ρυθμίσεις για τη διευθέτηση ισχύουν ήδη στην Ισπανία και την Πορτογαλία με σοσιαλιστές και αριστερούς».

«14 μέρες άδεια πατρότητας. 2 μήνες γονική άδεια και για τους δύο γονείς, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ. Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της βίας στην εργασία. Θετικά μέτρα για τα παιδιά που δουλεύουν στα ντελίβερι και τα κούριερ, για τους εργατοτεχνίτες, για την τηλεργασία.

Η αντιπολίτευση παριστάνει ότι όλα αυτά δεν τα βλέπει. Έχει κολλήσει με την καραμέλα της διευθέτησης του χρόνου εργασίας.

Ενώ και αυτό το ζήτημα το ρυθμίζουμε με βάση αυτά που συμβαίνουν στην πλειονότητα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθώντας μάλιστα τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στην Ισπανία και την Πορτογαλία όπου κυβερνούν οι σοσιαλιστές μαζί με την αριστερά!».

Παλαιότερα άρθρα: