Δυτική Ελλάδα: Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί

Διαβάστε επίσης

Μια γυναίκα 23 χρονών και ένα κορίτσι μόλις 16 εκδίδονταν στο κέντρο της Πάτρας για 5 ευρώ. Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετά στοιχεία για τη δράση των γυναικών που στόχευαν κυρίως ηλικιωμένους άνδρες, για να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες. Πόσο όμως επικίνδυνο ήταν αυτό στο οποίο ενέδωσαν αρκετοί «πελάτες» των εκδιδόμενων γυναικών;

Η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, προειδοποιεί. Παρανομούν τόσο οι εκδιδόμενες όσο και οι πολίτες που συνευρίσκονται μαζί τους. Ακόμη πιο επικίνδυνο είναι οτί εκθέτουν τον εαυτό τους σε πιθανά μεταδοτικά νοσήματα δεδομένου οτι τα επ αμοιβή πρόσωπα δεν διαθέτουν αποδεικτικά υγιεινής, ενώ ακόμη και οι όποιες πράξεις γίνονται σε υπαίθριους χώρους.

Οι προεκτάσεις του προβλήματος είναι αρκετά σοβαρές αν αναλογιστεί κανείς πως οι γυναίκες αυτές που εξασκούσαν άτυπα το επάγγελμα της ιερόδουλης, δεν μπορούσαν να αποδείξουν την κατάσταση της υγείας τους τη δεδομένη στιγμή που προσέφεραν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

Οι 23χρονη και η ανήλικη εθεάθησαν την Τρίτη για άλλη μια φορά να κινούνται στο κέντρο της Πάτρας. Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη, πλησίασε τις γυναίκες, που κινούνταν πεζές στο πεζοδρόμιο της οδού Γούναρη και πριν προλάβει να τους μιλήσει εκείνες του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε ευρώ.

Παλαιότερα άρθρα: