Δολοφονία Αγραφιώτου: που οδηγούν οι έρευνες & τα στοιχεία για νέο μανιακό

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναζήτηση του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου, με τα στοιχεία να οδηγούν στο περιβάλλον της 69χρονης γυναίκας.

Το πρώτο πιθανό σενάριο που εξετάζουν από την αστυνομία θέλει τον δράστη να πρόκειται για μανιακό δολοφόνο, ο οποίος να προέβη για πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο και ούτε και ο ίδιος δεν περίμενε την τραγική κατάληξη. Το δεύτερο σενάριο δεν αποκλείει και την δολοφονία με κίνητρο τα χρήματα.

οι έρευνες, ωστόσο, απομακρύνονται από το “δράκο του Αμαρουσίου”, αφού οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο υπόγειο γκαράζ προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις του και αν θα «έσπαγε» στο σημείο της δολοφονίας. Οι αντιδράσεις του, όμως, ήταν απολύτως αδιάφορες, ενώ έδειχνε να μην γνωρίζει τον χώρο, ούτε να μπορεί να προσανατολιστεί μέσα σε αυτόν.

Οι αστυνομικοί πλέον αρχίζουν να εξετάζουν το σενάριο να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας μανιακός δολοφόνος με «αρρωστημένα σεξουαλικά κίνητρα» και ανησυχούν μήπως ξαναχτυπήσει εντός του προσεχούς διαστήματος.

Παλαιότερα άρθρα: