Δρίτσας: Δε μπορώ να χωνέψω την πώληση του ΟΛΠ

Διαβάστε επίσης

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του σχετικά με την πώληση του ΟΛΠ, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις ότι «οι ερμηνείες που δίδονται στα όσα είπα είναι αυθαίρετες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ.

Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής.

Ενημερώνω τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή.”

Παλαιότερα άρθρα: