Δύσκολη η βδομάδα για αυτά τα 3 ζώδια

Διαβάστε επίσης

Τα ζώδια τις περισσότερες φορές τα διαβάζουμε σε στιγμές χαλάρωσης αλλά δεν υπάρχει τίποτα διασκεδαστικό στο να σου λένε ότι θα περάσεις δύσκολα. Η ζωή όμως έχει την τάση να σου πετάει μπανανόφλουδες και ακόμα και τα πιο οργανωμένα σχέδια να καταλήγουν σε ολική καταστροφή. Στην αστρολογία, αυτές οι μπανανόφλουδες και οι αποτυχίες έχουν μία λογική: δίνουν νόημα στην ταλαιπωρία και στις σκοτεινές πλευρές της ζωής. Ακόμα κι θα νιώθεις ότι μπαίνεις σε άμυνα -αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια- σε αυτή τη βδομάδα, τίποτα δεν είναι όσο δραματικό ακούγεται. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σου δείξει πως αν τα πράγματα πάνε λάθος, φταίνε για αυτό τα άστρα.

Ταύρος: Θα βρεθείς σε σκοτεινά σημεία

Το υποσυνείδητό σου περιστρέφεται από δύναμη. Έχεις ένα ολοκληρο μυστικό κόσμο που περιλαμβάνει πλήθη. Όμως μπορεί να αποφεύγεις να αναζητήσεις μέσα σου την πιο βαθιά σου δύναμη. Κι αυτό γιατί ίσως αυτή να σχετίζεται με αναμνήσεις που δεν σε κάνουν να νιώθεις άνετα ή που ντρέπεσαι για αυτές. Αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις ότι δεν θα μπορείς να μην ξαναζήσεις κάποιες από αυτές τις αναμνήσεις. Αντί να υψώνεις τοίχο, αναγνώρισε ότι έμαθες πολλά από αυτές. Μπορεί να απέκτησες πολύ μεγάλη δύναμη και να κληρονόμησες πολύ ταλέντο από το χτίσιμο το χαρακτήρα σου. Αναγνώρισε την αντοχή σου.

Παρθένος: Θα νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο

Δεν είσαι κακός άνθρωπος επειδή έχεις κακά ένστικτα. Κάθε άνθρωπος έχει μια αρνητική ή καταστροφική σκέψη πότε πότε. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις την επιθυμία να κάνεις κάτι που ξέρεις ότι μπορεί να είναι λάθος. Αυτή τη βδομάδα σιγουρέψου ότι βρίσκεις χρόνο για να επιτρέψει στον εαυτό σου να πάρει ανάσα πριν ενεργήσει. Μπορεί να μοιάζει ακόμα πιο δύσκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση μέσα στην πίεση. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δίνοντας στον εαυτό σου ένα λεπτό για να ουρλιάξει, να φωνάξει, να εκτονωθεί ή να κλάψει θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις όλο αυτό το συναίσθημα. Θα έχεις έτσι την ευκαιρία να πάρεις μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τον εαυτό σου.

Αιγόκερως: Θα είναι δύσκολο να αποφύγεις ή να αγνοήσεις τα συναισθήματά σου

Έχεις τη τάση να είσαι στοϊκή. Προτιμάς να το παίρνεις απόφαση και να είσαι δυνατή κάθε φορά που νιώθεις πεσμένη. Θέλεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν έναν ώμο όπου μπορούν οι άλλοι να στηριχτούν και όχι σαν κάποιον που χρειάζεται έναν. Αυτή τη βδομάδα δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα. Κάτω από όλες αυτές τις στρώσεις άμυνας υπάρχει ένα ευάλωτο, ευαίσθητο και βαθιά συναισθηματικό άτομο που χρειάζεται παρηγοριά και κατανόηση. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αγγίξει τα κομμάτια κάτω από την πανοπλία σου. Αφέσου σε κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Παλαιότερα άρθρα: