Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 26 Μαρτίου έως 01 Απριλίου 2018

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος 31 Μαρτίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων αλλά και την ισορροπία καταστάσεων στη ζωή μας.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους γύρω σας και ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας να προσπαθήσετε να έχετε μία διαλλακτική στάση αλλά και να βάλετε τους δικούς σας όρους και κανόνες όπου είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα

Η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτή την Πανσέληνο φέρνει στην επιφάνεια πράγματα τα οποία πρέπει να λυθούν οπωσδήποτε, κάθε απόφαση πρέπει να γίνει κάτω από καλή σκέψη.

Σε οικονομικά ζητήματα αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε όσο γίνεται να σκεφτείτε καλά όσα θέλετε να κάνετε και να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε σωστά χρήματα που έρχονται στα χέρια σας, αλλά και να αποφύγετε όσο γίνεται τα έξοδα.

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού δηλαδή Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο και θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα τα οποία πρέπει να λύσετε και να ξεκαθαρίσετε, φέρνοντας την ισορροπία στη ζωή σας αυτή την περίοδο.

Κριός

Η Πανσέληνος στις 31/03 στο ζώδιο του Ζυγού τονίζει τον τομέα των σχέσεων σας και φέρνει αρκετά ξεκαθαρίσματα όπως και σε συνεργασίες, έτσι θα πρέπει να αποφύγετε αρκετά εντάσεις όμως με όπλο την αυτοπεποίθησή σας να φροντίσετε να κάνετε απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που πρέπει αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να κινηθείτε ομαλά ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και να βάλετε σταθερές βάσεις σε νέα σας σχέδια, μην ενεργήσετε βιαστικά σε αποφάσεις.

Ταύρος

Η Πανσέληνος της 31/03 στο ζώδιο του Ζυγού τονίζει εργασιακά σας θέματα και έτσι θα πρέπει μέσα σε αυτή την εβδομάδα να δείξετε μία σταθερή στάση απέναντι σε υποθέσεις που σας δυσκολεύουν, αλλά και σε εκκρεμότητες που έχετε στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε περισσότερο τον τομέα της υγείας σας αλλά και τη διατροφή σας μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Στις σχέσεις σας είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να είστε πιο διαλλακτικοί, αλλά και να δίνετε την απαραίτητη προσοχή στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού 31/03 σας δίνει αρκετή δημιουργικότητα όμως θα πρέπει να επανεξετάσετε ξανά σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, με ξεκάθαρα συναισθήματα κάντε συζητήσεις για να ξεκαθαρίσετε όσα σας βαραίνουν. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε περισσότερα για επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και γενικότερα για τις ενέργειές σας, αποφύγετε όμως να ανοιχτείτε σε τρίτα πρόσωπα για όσα θέλετε να κάνετε το διάστημα αυτό.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού 31/03 επηρεάζει θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα αλλά και το σπίτι σας, η Πανσέληνος σας μεταφέρει αρκετή ευαισθησία και θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά θέματα που σχετίζονται με οικογενειακές σας σχέσεις, καλό είναι να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με κοντινά σας πρόσωπα και να είστε βέβαιοι πριν προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες που αφορούν ακίνητα. Καλό είναι να διαχειριστείτε σωστά ότι έχει να κάνει με οικονομικές σας συναλλαγές. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεάσει αποφάσεις, συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και σε όσα πρέπει να κάνετε.

Λέων

Η Πανσέληνος στις 31/03 στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει αρκετά την επικοινωνία σας αλλά και τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα, έτσι μπορεί να σας μεταφέρει κάποια ανάμεικτα συναισθήματά, προσπαθήστε να έχετε φιλική διάθεση απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα που συζητήσεις μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να είστε προσεκτικοί σε όσα πείτε. Στα επαγγελματικά σας προγραμματίστε όσα θέλετε να κάνετε και εστιάστε στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους, θέλετε να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας και έχετε ιδιαίτερη αντοχή γι’ αυτό προσπαθήστε περισσότερο χωρίς όμως ανυπομονησία.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα προσέξτε αρκετά οικονομικά σας θέματα που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο 31 Μαρτίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, έτσι προσπαθήστε να προγραμματίσετε καλά όσα θέλετε να κάνετε σε αυτόν τον τομέα και να αποφύγετε τα έξοδα αυτή την εβδομάδα. Αξιοποιήσετε νέες ιδέες σας βρίσκοντας τον τρόπο να δημιουργήσετε νέους πόρους. Νέες επαφές στα επαγγελματικά σας μπορούν να είναι πολύ βοηθητικές σε αυτό τον τομέα, εστιάστε στην καλή επικοινωνία και στις γνωριμίες που μπορούν να σας ανοίξουν «πόρτες».

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σας σας προκαλεί αρκετή ευαισθησία, προσπαθήστε να κατανοήσετε τα συναισθήματα των άλλων απέναντί σας αλλά και όποια προβλήματα υπάρχουν. Βάλτε τα σε πραγματική διάσταση ώστε να βρείτε τον τρόπο να τα λύσετε ευκολότερα, το σημαντικότερο είναι να προσπαθήσετε να είστε σε αρμονία με τα συναισθήματά σας αλλά και με τους άλλους γύρω σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα ότι νέα ξεκινήματα κι αν θέλετε να κάνετε ή αλλαγές να τηρείτε πρώτα υποχρεώσεις που υπάρχουν και να μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος 31/03 στο ζώδιο του Ζυγού σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε θέματα του παρελθόντος αλλά και σχέσεων, εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη διεκπεραίωση αυτών. Μπορεί να είστε περισσότερο καχύποπτοι αυτή την εβδομάδα, μπορείτε όμως σίγουρα να διακρίνετε περισσότερο όσα πραγματικά συμβαίνουν αλλά και να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας σε πολλά ζητήματα, μνήμες του παρελθόντος μπορούν να ξυπνήσουν, όμως όλα θα σας οδηγήσουν σε ώριμες σκέψεις. Προσέξτε όμως την ψυχολογία σας ειδικά σε αποφάσεις.

Τοξότης

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού 31/03 θα επηρεάσει αρκετά φιλίες, κοινωνικές συναναστροφές και γενικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να δείξετε διάθεση συνεργασίας και να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε καλές επαφές που μπορείτε να κάνετε αλλά περισσότερο στον τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε καταστάσεις με τρίτους και να παρουσιάσετε σωστά τα σχέδιά σας και να λάβετε βοήθεια στα σχέδιά σας, ειδικά αν αφορά και οικονομικά σας θέματα. Επικοινωνήστε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, όμως κρατήστε επιφυλάξεις σε τρίτους που δεν γνωρίζετε καλά.

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο 31/03 αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε επαγγελματικά σας ζητήματα που θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος, σίγουρα έχετε μεγάλη ευστροφία και μπορείτε να προχωρήσετε υποθέσεις σας, εκμεταλλευτείτε όμως τον προσωπικό σας μαγνητισμό και κινηθείτε με ισορροπία στην επικοινωνία σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και προσέξτε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καριέρα σας, ιδιαίτερα αν αφορούν και συνεργασίες. Θα πρέπει να κινηθείτε αρκετά διαλεκτικά, προσέξτε οικονομικά ζητήματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα και νέες ενέργειες που θέλετε να κάνετε.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στο τέλος της εβδομάδας 31/03 επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με νομικά σας θέματα, θέματα εγγράφων, το δημόσιο αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, σίγουρα με περισσότερη αυτοπεποίθηση θα πετύχετε περισσότερα όμως θα πρέπει αυτή την περίοδο να προσέξτε πολύ συζητήσεις που έχετε να κάνετε, αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Διοχετεύστε σωστά την ενέργειά σας και ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά σας θέματα και όσα χρειάζονται να λυθούν. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες σε θέματα εγγράφων ή νομικά σας ζητήματα, προχωρήσετε ειδικά αν σχετίζονται και με οικονομικά θέματα.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στο Ζυγό 31/03 σίγουρα θα φέρει εκκρεμότητες στην επιφάνεια και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση οικονομικών σας θεμάτων αλλά και ερωτικών σας σχέσεων, αυτή η Πανσέληνος σας μεταφέρει κάποια παράξενα συναισθήματα, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις που έχετε να πάρετε και αποφύγετε να ζητήσετε συμβουλές από τρίτους για αποφάσεις ή κινήσεις, να είστε προσεκτικοί γενικά σε οικονομικές σας συναλλαγές αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε αυτή την περίοδο.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: