Εδώ Τσόκας, εκεί Τσόκας… who is Τσόκας;

Διαβάστε επίσης

Παλιά ακουγόταν πολύ το όνομα του «Τσάκα», που ήταν νικητής σε reality. Το τελευταίο διάστημα όμως ένα όνομα «παίζει» τρελά σε διάφορα σενάρια. Τσόκας! Μέσα σε διάστημα μερικών ημερών έχουμε διαβάσει πως θα αναλάβει γενικός γραμματέας ΕΣΠΑ στη θέση του Γιαννούση, πως θα πάει γενικός γραμματέας στον Κικίλια και το πιο φρέσκο, πως θα γίνει Πρόεδρος στη ΝΕΡΙΤ!

Ποιος είναι αυτός ο Τσόκας, ρε παιδιά; Λοιπόν κάναμε ρεπορτάζ και μάθαμε. Είναι ένας μποέμ τύπος, ο οποίος προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, έγινε γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και μόλις είδαν πως έκανε καλή δουλειά και τους χαλούσε την «ησυχία», τον έβαλαν υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Κρήτη με τη ΝΔ. Θα μπορούσε να είναι μια εντυπωσιακή εκλογική επιτυχία της ΝΔ να πάρει την περιφέρεια της Κρήτης, αν δεν είχε υπήρχε deal με το ΠΑΣΟΚ για την επανεκλογή του Αρναουτάκη κι αν τον είχαν βοηθήσει όλοι όσοι μπορούσαν, από την Όλγα Κεφαλογιάννη μέχρι τον Γιάννη Πλακιωτάκη.

Μπορεί να τον άδειασαν όλοι κανονικά αλλά ο Τσόκας έκανε αξιοπρεπέστατη παρουσία μόνος του. Τώρα το όνομά του παίζει για κάθε κενή θέση που υπάρχει… Για να τον κάψουν άραγε; Ποιος ξέρει; Πάντως τώρα που συζητάνε για μη πολιτικό πρόσωπο στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, μήπως να τον σκεφτούν και για κει; Τσόκας για Πρόεδρος!

Παλαιότερα άρθρα: