Εισαγγελέας καλεί Μιχαλολιάκο, Καλογερόπουλο για τα «αυθαίρετα» στο Μικρολίμανο – Πάνε για κατεδάφιση

Διαβάστε επίσης

Την πόρτα του Εισαγγελέα Πειραιά αναμένεται να περάσουν το επόμενο διάστημα ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρώην γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και νυν γ.γ. Διαχείρισης Αποβλήτων στο υπουργείο Εσωτερικών και υπέυθυνος Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο εισαγγελέας καλεί τους δύο άνδρες γιατί δεν εφάρμοσαν το νόμο και δεν κατεδάφισαν περί τα 10 έως 15 αυθαίρετες κατασκευές στο Μικρολίμανο που βρίσκονται στο αιγιαλό και υπάρχουν γι’ αυτές τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.  Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το Σεπτέμβριο ο τότε δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψει κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών και επεκτάσεις στον Αιγιαλό παρά τις τελεσίδικες αποφάσεις», τονίζοντας ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη.

Πάντως, διαφορετική είναι η στάση του νυν γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλη Αγγελάκα, ο οποίος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών στο Μικρολίμανο, προκειμένου να υλοποιήσει τις δικαστικές αποφάσεις.

Παλαιότερα άρθρα: