Έκλεισε την εκκλησία για την κηδεία του και τελικά εκεί… θα παντρευτεί!

Διαβάστε επίσης

Η μοίρα φαινόταν αρχικά ότι δεν ήταν με το “μέρος” του. Η ιστορία του 30χρονου, Σον Μακαμπ από τη νότια Ουαλία, συγκλονίζει!

Ο ίδιος, πατέρας τριών παιδιών, ήταν πεπεισμένος ότι θα φύγει από τη ζωή κι έτσι, είχε κλείσει την εκκλησία, στην οποία ήθελε να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Εκεί όμως, κατάφερε να παντρευτεί τη μητέρα των παιδιών του, Λίζα Γουίλιαμς!

Τον Ιούνιο του 2013 ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε ότι πάσχει από το λέμφωμα του Χότζκιν και οι γιατροί του έδωσαν μόνο δύο μήνες ζωή…

Εκείνος, αν και ήταν συντετριμμένος αποφάσισε να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του… Έτσι, έκλεισε την εκκλησία, στην οποία ήθελε να γίνει η κηδεία του, επέλεξε τα τραγούδια που θα ήθελε να ακουστούν εκείνη την ημέρα και υπέδειξε στους δικούς του ανθρώπους το σημείο, όπου θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του…

Μάλιστα, άφησε και ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά του, στο οποίο τους εξηγούσε ότι δεν είναι δική του επιλογή να τα εγκαταλείψει αλλά δεν γίνεται αλλιώς!

Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως ξεγέλασε το θάνατο! Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε μια σειρά χημειοθεραπειών και κατάφερε να κάνει την ασθένεια να υποχωρήσει… Η ασθένεια, μάλιστα, υποχώρησε σε τέτοιο βαθμό, που εκείνος σταμάτησε να οργανώνει την κηδεία του και άρχισε να κάνει σχέδια για το γάμο του!

Έτσι, τον Ιούλιο του 2015, ο 30χρονος θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

Παλαιότερα άρθρα: