Έκοψαν το ρεύμα στη Χαλυβουργική για τα χρέη στη ΔΕΗ

Διαβάστε επίσης

Στη διακοπή ηλεκτροδότησης της ιστορικής βιομηχανικής μονάδας της Χαλυβουργικής λόγω χρεών προχώρησε ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο επιτηρητής του διαχειριστή του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας ΑΔΜΗΕ.

Η εταιρεία δείχνει να βαδίζει προς οριστικό λουκέτο στον απόηχο της ενδοοικογενειακής διαμάχης – πατέρα Κωνσταντίνου και υιών Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Την ίδια ώρα οι 170 εργαζόμενοι που είχαν απομείνει, τα τελευταία τρία χρόνια απασχολούνταν εκ περιτροπής στην συντήρηση του εργοστασίου.

ΔΕΗ: Θα διεκδικήσουμε τις οφειλές

Σε νομικές ενέργειες για τη διεκδίκηση των οφειλομένων από την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στη Χαλυβουργική ύψους άνω των 30 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η ΔΕΗ όπως ανέφερε χθες ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Ο ίδιος τόνισε με έμφαση ότι δεν τραβάει η ΔΕΗ την πρίζα της επιχείρησης καθώς αυτή θα μπορεί να προμηθεύεται ενέργεια από το σύστημα ενώ χαρακτήρισε ανεπαρκή την πρόταση της εταιρείας να καταβάλει 500.000 ευρώ έναντι των οφειλομένων που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Παλαιότερα άρθρα: