Εκτροχιασμός τρένου στον Μπράλο–Καταγγελίες επιβατών

Διαβάστε επίσης

Περίπου 600 επιβάτες της αμαξοστοιχίας Αθήνα-Αλεξανδρούπολη είναι εγκλωβισμένοι στο Λιανοκλάδι από τα μεσάνυχτα λόγω εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Μπράλου.

Όπως κατήγγειλε επιβάτης του βραδινού δρομολογίου στον ΣΚΑΪ το τρένο ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι και ακόμα περιμένουν ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι τους.«Οι μισοί είμαστε στο τρένο και οι άλλοι δεν ξέρω που βρίσκονται και περιμένουμε να συνεχίσουμε προς τον προορισμό μας», δήλωσε η επιβάτης.

Στη 1:30 πμ εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Φραντζόμυλου, λίγο πριν το σταθμό Λιανοκλαδίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή και να μην μπορούν να διεξαχθούν τα δρομολόγια, μέχρι κι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που είχε τον πρόσφατο εκτροχιασμό στην Καλλιπεύκη Δομοκού!

Μέχρι στιγμής η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για το πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται πριν το απόγευμα του Σαββάτου.

Παλαιότερα άρθρα: