Εξέδιδαν 19χρονη σε μπαρ του Ρεθύμνου

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση μαστροπείας σε μπαρ του Ρεθύμνου εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης.

Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κλείνει ραντεβού για να δεχθεί τις υπηρεσίες μιας 19χρονης και μόλις δίνει τα χρήματα (που ήταν προσημειωμένα), ακολουθεί έφοδος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης.

Εκείνη την ώρα απουσίαζε ο 44χρονος Ρεθυμνιώτης ιδιοκτήτης του μπαρ, ο οποίος αναζητείται.

Όμως συνελήφθη 49χρονος από την Βοσνία, καθώς ως υπεύθυνος του καταστήματος, προήγαγε στην πορνεία 19χρονη Ρουμάνα, με θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, καθώς και στον 49χρονο και την 19χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα και επιπλέον το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 19χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Πηγή:flashnews.gr

Παλαιότερα άρθρα: