Εντός των ελληνικών συνόρων ο Σώρρας

Διαβάστε επίσης

Εντός Ελλάδος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με τον συνήγορο του, Βασίλη Νουλέζα, με τις Αρχές να εξακολουθούν να τον αναζητούν προκειμένου να εκτίσει την ποινή της οκταετούς κάθειρξης που του επέβαλε το δικαστήριο της Πάτρας.

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν κρύβεται από τις Αρχές, άλλα προστατεύεται λόγω των απειλών που έχει δεχτεί και υπογράμμισε ότι τόσο ο Α. Σώρρας όσο και η επίσης καταζητούμενη σύζυγός του δηλώνουν κατηγορηματικά αθώοι.

Ο κ. Νουλέζας έκανε γνωστό ότι κατέθεσε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης, η οποία όμως δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, και συνεπώς στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε ελάφρυνση της ποινής, κι όχι σε αποφυγή της.

Αρχικώς, η Αστυνομία πιθανολογούσε ότι το ζεύγος Σώρρα θα προσπαθούσε να διαφύγει στην Ιταλία, μέσω πλοίου, όμως οι έλεγχοι στους καταλόγους επιβατών και στις κάμερες ασφαλείας στο λιμάνι της Πάτρας δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Εν τω μεταξύ, έχει μπλοκάρει προσωρινά η αξιοποίηση των ηλεκτρονικών στοιχείων από το διαδικτυακό «διάγγελμα» που ανάρτησε ο Σώρρας το Σάββατο, λόγω διαδικαστικών προβλημάτων. Για την ακρίβεια αναμένεται εισαγγελική εντολή ώστε να μελετηθεί το «διάγγελμα» και να αξιολογηθεί εάν προκύπτουν ηλεκτρονικά «αποτυπώματα» που να δείχνουν το πού βρίσκεται ο καταζητούμενος.

Παλαιότερα άρθρα: