Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 8 – Τι να περιμένετε

Διαβάστε επίσης

Η Apple επιβεβαίωσε επίσημα την ημερομηνία έναρξης της επερχόμενης ναυαρχίδας της, το iPhone 8. Η εταιρεία έστειλε προσκαλεί σε μέλη των μέσων ενημέρωσης την Παρασκευή. Η εκδήλωση δεν θα παρουσιάσει μόνο το πολυαναμενόμενο smartphone, αλλά και πολλά από τα νεότερα gadget της εταιρείας.

Η ετήσια εκτόξευση του iPhone πραγματοποιείται στο Steve Jobs Theatre στην νέα τεχνολογία του τιτανίου, το νέο πάρκο “Spaceship” του Apple Park στη βάση του στο Cupertino στην Καλιφόρνια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, Τρίτη, στις 10:00 π.μ. PST. Για τους Αυστραλούς που θέλουν να πάρουν το συνέδριο ζωντανά, αυτό είναι στις 3:00 π.μ. στις 13 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη.

“Let’s meet at our place”, έγραψε η Apple στις προσκλήσεις.

Το iPhone 8 είναι η δέκατη επέτειος του κατασκευαστή του Mac. Αυτό το γεγονός και μόνο είναι αρκετός λόγος για τον οποίο η προβλέψεις για το smartphone είναι σε υψηλό επίπεδο. Το τηλέφωνο αναμένεται να συσκευάσει νέες βελτιώσεις που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ στις προηγούμενες γενιές.

Μερικά από τα πιθανά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της επερχόμενης συσκευής της Apple περιλαμβάνουν σχεδίαση χωρίς σχεδίαση, ολοκαίνουργιο πάνελ οθόνης OLED 5,8 ιντσών, ασύρματη επαγωγική φόρτιση, γρήγορη φόρτιση καλωδίων, λειτουργία αναγνώρισης προσώπου 3D και κατακόρυφη κύρια κάμερα. Το νέο iPhone δεν αναμένεται να συνοδεύεται από το κουμπί Home και το Touch ID για τα νέα βελτιωτικά. Η συσκευή, ωστόσο, αναμένεται να φιλοξενήσει το πιο πρόσφατο τσιπ A11 καθώς και το iOS 11.

Συνοδεύοντας την δέκατη επέτειο της συσκευής είναι τα iPhone 7s και το iPhone 7s Plus, τα οποία αναμένεται να διατηρήσουν τις οθόνες LCD των σημερινών μοντέλων, κάνοντας το iPhone 8 την κορυφαία μονάδα. Οι παραλλαγές του 7s θα πρέπει να περιλαμβάνουν μερικές από τις βελτιώσεις του high end μοντέλου, όμως, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή A11 και της ασύρματης φόρτισης. Ο τεχνολογικός γίγαντας αναμένεται επίσης να παρουσιάσει την 5η γενιά Apple TV και το νέο Apple Watch 3 στην εκδήλωση.

Η νέα τηλεόραση της Apple θα έχει υποστήριξη 4K και HDR, χαρακτηριστικά που οι fans έχουν περιμένει για πολύ καιρό. Το Apple Watch 3 αναμένεται να έχει τη δική του κυψελοειδή σύνδεση, επιτρέποντας στους φορητούς να πραγματοποιούν ανεξάρτητες τηλεφωνικές κλήσεις, να περιηγούνται και να στέλνουν μηνύματα χωρίς τη βοήθεια ενός smartphone. Τα iPhone 7s, το iPhone 7s Plus και το iPhone 8 θα πρέπει να είναι διαθέσιμα παγκοσμίως περίπου μια εβδομάδα και μισή μετά την κυκλοφορία, ακριβώς εν καιρώ για να ανταγωνιστούν με την τελευταία ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy Note 8, που φτάνει στις 15 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ Και το Ηνωμένο Βασίλειο, και στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αυστραλία.

Παλαιότερα άρθρα: