Επιστροφή Τσακαλώτου, Χουλιαράκη και Αχτσιόγλου στις Βρυξέλλες

tsakal
Διαβάστε επίσης

Επιστρέφουν στις Βρυξέλλες σήμερα ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης, και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε μια προσπάθεια να επιλυθούν οι διαφορές γύρω από τα δημοσιονομικά και τις συντάξεις.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν από τις διαβουλεύσεις θα καταστεί εφικτό έστω και ένα προσχέδιο συμφωνίας στο Eurogroup της Παρασκευής στην Μάλτα.

Aς σημειωθεί ότι στην ατζέντα της συνεδρίασης του Eurogroup που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα το ελληνικό θέμα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση.

Την διαφωνία της με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους επανέλαβε στο μεταξύ η Κριστίν Λαγκάρντ ερωτηθείσα σχετικά, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του American Enterprise Institute στην Ουάσιγκτον.

Το Μαξίμου κάνει λόγο για «καταστροφολογικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα».

«Φαίνεται ότι ο Τσίπρας θα δεχτεί να πιει και την τελευταία δόση πικρού φαρμάκου», επισημαίνει για τα νέα μέτρα ο αρθρογράφος του Reuters, Χιούγκο Ντίξον, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι θα χρειαστεί και τέταρτο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε