Επιτυχία για το σεμινάριο του ΚΕΔΙΣΑ «Γεωστρατηγική της Ενέργειας: Agenda 2035»

Διαβάστε επίσης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ στις 24-25 Απριλίου 2017 με θέμα την «Γεωστρατηγική της Ενέργειας-Agenda 2035» με εισηγητή τον Διεθνολόγο-Γεωστρατηγικό Αναλυτή κ.Βασίλη Κοψαχείλη.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Aegean College στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του επί της οδού Πανεπιστημίου 17.

Το ΚΕΔΙΣΑ σεβόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία διοργάνωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο με εξαιρετικά φιλικές τιμές για εργαζόμενους και φοιτητές.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, όπου αναλύθηκαν οι πολύπλευρες πτυχές της Γεωστρατηγικής της Ενέργειας.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες πιστοποιητικά παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε CD.

Το ΚΕΔΙΣΑ συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία με γνώμονα την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και την παροχή ευκαιριών σε φοιτητές και νέους επιστήμονες του κλάδου της Στρατηγικής και των Διεθνών Σχέσεων.

kedisa

kedisa2

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος

kedisa3

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Δρ. Πέτρος Βιολάκης, Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Ανδρέας Γ. Μπανούτσος, ο εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Βασίλης Κοψαχείλης, και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Γιώργος Πρωτόπαπας

kedisa4

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Ο Δρ. Πέτρος Βιολάκης, Διευθυντής Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ, ο Αναλυτής του ΚΕΔΙΣΑ, κ.Βασίλης Παπαγεωργίου, ο εισηγητής του σεμιναρίου, κ. Βασίλης Κοψαχείλης, και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ, κ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος

Παλαιότερα άρθρα: