Επτά θήκες για iPhone που κάνουν κάτι παραπάνω από απλά να προστατεύουν το κινητό (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Από τη στιγμή που μπήκαν τα iPhone στη ζωή του κόσμου, δεν άργησε να αναπτυχθεί η ανάγκη για τις αντίστοιχες θήκες. Ποιος θα άφηνε απροστάτευτο το πολύτιμο κινητό του; Μόνο που πλέον εκείνες που απλά φροντίζουν να μην σπάσει η συσκευή είναι… ντεμοντέ. Υπάρχουν άλλες που κάνουν πολλά περισσότερα.

iFrogz Charisma Case

iCASE1

Πρακτικό για εκείνους που βαριούνται να κουβαλάνε μαζί τους και πορτοφόλι, αλλά πρέπει να βάλουν κάπου τις πιστωτικές κάρτες και το δίπλωμα οδήγησης. Φτιαγμένη από μαλακή σιλικόνη και σε έντονα χρώματα, η θήκη έχει ένα «κρυφό» πορτοφόλι όπου χωρούν τρεις κάρτες σε ξεχωριστές θέσεις. Με δεδομένο ότι έχει και καθρέφτη, είναι ό,τι πρέπει για τις γυναίκες που θέλουν διαρκώς να διορθώνουν το μακιγιάζ τους.

Pong Case

iCASE2

Οχι μόνο ενισχύει το σήμα με την κεραία τεχνολογίας επόμενης γενιάς, αλλά μειώνει και την ακτινοβολία που δέχεται ο χρήστης του τηλεφώνου.

Vysk EP1 Everyday Privacy Case

iCASE3

Προστατεύει και το περιεχόμενου του τηλεφώνου, κρυπτογραφώντας τα κείμενα και τις φωτογραφίες. Ετσι, προφυλάσσει από «επιθέσεις» χάκερ. Επίσης, διαθέτει μπαταρία, ώστε να μην «ξεμείνει» κανείς από το κινητό του την ακατάλληλη στιγμή.

Incipio Highland Folio

iCASE4

Λεπτή θήκη με άκαμπτο μπροστινό κάλυμμα, ενώ το πίσω μέρος της μετατρέπεται σε «σταντ» που είναι ό,τι πρέπει για όσους θέλουν να παρακολουθούν άνετα βίντεο στο τηλέφωνό τους. Επίσης, έχει εσωτερικό χώρο για πιστωτική κάρτα.

Boostcase Crossbody Wallet Case

iCASE5

Μετατρέπει το iPhone σε στιλάτη τσάντα ώμου, από δέρμα και σουέντ. Χωράει πιστωτική κάρτα, χρήματα και έχει αλυσίδα για να κρεμιέται, η οποία όμως βγαίνει οπότε γίνεται τσαντάκι clutch.

ChargeAll Battery Case

iCASE6

Εξαιρετικά χρήσιμη για όσους δεν αφήνουν από τα χέρια τους το κινητό, καθώς η θήκη είναι και εφεδρική μπαταρία.

HoldTight Case

iCASE7

Αλλάζει ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, ο οποίος μπορεί να αποθηκεύσει σε αυτή τα ακουστικά, ή χρήματα, ή κάρτες. Εχει επτά ζώνες που αλλάζουν ανάλογα με το πώς θέλει να χρησιμοποιήσει τη θήκη ο καθένας.

Παλαιότερα άρθρα: