Ερωτευμένες με τον… Πούτιν! Του έκαναν και πρόταση γάμου

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που συζητούσε με τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του νοσοκομείου, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν που επισκέφθηκε την πόλη τους, μία από τις παρευρισκόμενες νεαρές γυναίκες τού εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε την κοπέλα και τη ρώτησε πως την λένε.

Δεν ήταν όμως η μόνη που βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει δημόσια τα αισθήματα της. Μία άλλη φώναζε μέσα από το πλήθος, « Θα με παντρευτείτε;» Ο Ρώσος πρόεδρος φάνηκε να αιφνιδιάζεται, αλλά αφού αντάλλαξε κάποιες κουβέντες μαζί της, εκείνη τον ευχαρίστησε.

Εκτός όπως από τις αιφνίδιες αυτές εξομολογήσεις, οι κάτοικοι του Ιβάνοβο δεν περιορίστηκαν στο να ευχαριστήσουν τον Πούτιν, αλλά του ζήτησαν και να τους λύσει διάφορα προβλήματα. Ένας κάτοικος του ζήτησε να παρέμβει για να λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης, επειδή δεν μπορούσε να απευθυνθεί στον κυβερνήτη για το θέμα αυτό. Ο Πούτιν ζήτησε τη διεύθυνση και το όνομα του κατοίκου και εν συνεχεία, έπειτα από μια συζήτηση που είχε μαζί του, τον συμβούλεψε να επισκεφθεί μόνος του τον κυβερνήτη.

Επίσης μερικοί κάτοικοι του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ ένας του ζήτησε να πάρει στο χέρια του το μικρό του κοριτσάκι. Ο Ρώσος πρόεδρος ανταποκρίθηκε πρόθυμα στις παρακλήσεις τους, φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως και με το μικρό κοριτσάκι.

Παλαιότερα άρθρα: