Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Η ερωτική σας διάθεση, θα είναι αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο και θα αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις με αισιοδοξία και δυναμισμό. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, θα είναι στις πρώτες σας προτιμήσεις, δημιουργώντας ένα χαρούμενο κλίμα. Τον Ιούλιο, θα εστιάσετε σε πιο ανάλαφρες σχέσεις, ίσως να μην σας απασχολήσει η διάρκειά τους. Θα είναι για σας, μία δίοδο από την ένταση της καθημερινότητας και θα είστε διατεθειμένοι να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Ο Ουρανός, θα ενεργήσει θετικά προς το πρόσωπο σας, καθώς η καινοτομία θα ενισχύσει την δράση σας. Οι οικογενειακές υποθέσεις και οι προσωπικές σας σχέσεις, θα έχουν την προσοχή σας, προσπαθώντας να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας. Οι αποφάσεις σας θα είναι πιο σταθερές, παρ’ ότι κάποιες φορές θα σας επηρεάσει ο παρορμητισμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαφή με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα, θα είναι αρκετά σημαντικές για εσάς αυτή την περίοδο. Οι προσπάθειές σας να επαναφέρετε την ομαλή επικοινωνία, ίσως μειώσει την δράση σας στην ερωτική σας ζωή. Επικεντρωθείτε σε θέματα που νιώθετε ότι διεγείρουν τις σκέψεις και αναδεικνύουν τα ταλέντα σας. Την ευαισθησία σας, θα χρειαστεί να την περιορίσετε σε περιπτώσεις που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες. Τον Ιούλιο, θα στραφείτε σε επαφές με άτομα του παρελθόντος. Οι προτάσεις στην ερωτική σας ζωή, θα είναι αντισυμβατικές με τον Ουρανό να συμπράττει στις ενέργειές σας, αλλά θα σας οδηγήσει και σε δεύτερες σκέψεις. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και στην συνέχεια, η δυναμικότητά σας θα εκτοξευτεί με γρήγορους ρυθμούς. Η διπλωματία στην σχέση σας είναι το κλειδί για να επαναφέρετε το ερωτικό κλίμα στην αρχική του μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες γνωριμίες θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας, αυτή την περίοδο. Η πνευματική έλξη, θα είναι το πρωταρχικό στοιχείο που θα σας οδηγήσει να δημιουργήσετε μία νέα ερωτική σχέση. Θα δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα εγκεφαλικά ερεθίσματα που θα δεχθείτε από τον νέο σας σύντροφο και οι ενέργειες σας, θα έχουν απρόοπτο χαρακτήρα. Η ερωτική επιθυμία θα πρωταγωνιστεί στην ζωή σας και θα ενισχύσει την ψυχολογική σας κατάσταση. Ο Άρης, θα εντείνει την δράση σας και θα διοχετεύσει θετικά την ενέργεια σας. Η πειθαρχία και η ορθολογική σκέψη, θα βοηθήσουν να διατηρήσετε τον έλεγχο κάθε κατάστασης. Η Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε την σχέση σας και να εστιάσετε στην μελλοντική της πορεία. Νέες σχέσεις, θα σας βοηθήσουν να δείτε μία διαφορετική εικόνα και να αλλάξετε συνήθειες, που μέχρι τώρα σας κούραζαν ψυχολογικά. Οι συζητήσεις σας θα κινηθούν γύρω από την υλική σας ασφάλεια και η αυτοεκτίμηση, είναι το κλειδί για να φέρετε θετικά αποτελέσματα.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος θα σας χαρίσει έντονες εμπειρίες και νέες σχέσεις θα αποκτήσουν ένα ονειρικό χρώμα. Η νέα στάση που θα κρατήσετε απέναντι στον σύντροφό σας, θα είναι μυστηριώδης και αρκετά ερωτική. Ο Ποσειδώνας, θα συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της διάθεσης και θα απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας, δείχνοντας ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Παράλληλα όμως, θα σας ενθουσιάσουν οι κρυφές σχέσεις και η συμμετοχή σας, θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Δείξτε προσοχή στις ενέργειές σας, κυρίως στον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στις σχέσεις σας. Ο Πλούτωνας, θα φέρει στην επιφάνεια παρελθοντικές σχέσεις που θα εξετάσετε ξανά. Ακόμα, οι σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα σας προσφέρουν την ασφάλεια που έχετε ανάγκη. Το διάστημα αυτό, θα έρθετε αντιμέτωποι με ριζικές αλλαγές και θα αναγκαστείτε να δώσετε μια τελική μορφή στις σχέσεις σας. Οι αποφάσεις σας, θα πρέπει να είναι οριστικές κλείνοντας έναν κύκλο ζωής, που ίσως μέχρι τώρα δίνατε και άλλα περιθώρια.

 ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας θα είναι πιο πειθαρχημένες αυτή την περίοδο και θα πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η παρουσία σας θα είναι αρκετά έντονη, σε συζητήσεις και αποφάσεις. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να διατηρηθεί ένα αρμονικό κλίμα. Ο Δίας, θα τονίσει την δυναμικότητά σας και οι προτάσεις σας θα έχουν οργάνωση και ακρίβεια. Αυτό θα βοηθήσει να στηρίξετε τα συναισθήματα σας και να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις. Το κοινωνικό σας περιβάλλον, θα ενισχυθεί αυτή την περίοδο και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε σχέσεις που θα αναπτύξετε και θα έχουν μέσα τους το ερωτικό στοιχείο. Οι σχέσεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν το περιθώριο να δείξουν μία διαφορετική εικόνα και άτομα που ίσως προσπερνούσατε μέχρι τώρα, να τα δείτε με μία άλλη ματιά. Τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, θα σας προσελκύσουν και θα νιώσετε ασφάλεια μαζί τους. Η διπλωματική σας στάση, θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και θα δείξετε τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα βήματα στον ερωτικό σας τομέα, θα είναι αργά και σταθερά, δίνοντας σας το περιθώριο της επανεξέτασης όταν αυτό χρειάζεται. Νέες σχέσεις, θα είναι μειωμένης έντασης, αλλά όσες δημιουργηθούν μπορούν να σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια πορεία. Ο Κρόνος, θα σηματοδοτήσει μία ριζική αλλαγή στον ερωτικό σας τομέα, καθώς θα ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν από το παρελθόν. Θα εξετάσετε με μία διαφορετική ματιά την μελλοντική σας πορεία και θα στραφείτε στα θέλω και στις προσωπικές σας επιθυμίες. Δεν θα εκλείψουν οι σκέψεις για άτομα του παρελθόντος, που στιγμάτισαν την ζωή σας και η επιθυμία να υπάρξει μία επανασύνδεση μαζί τους. Η πρόθεση να συνεργαστείτε αρμονικά με τον σύντροφό σας και να πάρετε από κοινού αποφάσεις, θα βοηθήσει να διατηρηθεί ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας.

 ΖΥΓΟΣ

 Ο Ιούλιος, θα είναι για σας ένας σημαντικός μήνας, οι αποφάσεις που θα πάρετε για την προσωπική σας ζωή θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Η περίοδος αυτή, ευνοεί την επανεξέταση σχέσεων που χρονίζουν, δίνοντας τους οριστική εικόνα για την οποία μέχρι τώρα αναβάλατε. Ο Ουρανός, θα δώσει στα ερωτικά σας μία πρωτοτυπία και θα ζήσετε ανάλαφρες και αντισυμβατικές σχέσεις. Ο Κρόνος όμως, μπορεί να σας αναγκάσει να πειθαρχήσετε και να περιορίσει τις επιθυμίες σας, κάνοντας σας να νιώσετε ασφυκτικά τα όρια του. Η διπλωματική σας συμπεριφορά, θα βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να πληγωθείτε και να νιώσετε άσχημα, για τις αποφάσεις σας. Εξετάστε νέες παραμέτρους που θα σας δοθούν και θα αλλάξουν σημαντικά την επικοινωνία σας και τα άτομα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Η αναζήτηση της γνώσης, θα βοηθήσει να αλλάξετε φιλοσοφία και θα ερευνήσετε νέα μονοπάτια στην ζωή σας.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ο Ιούλιος, είναι ένα κομβικό σημείο στην ζωή σας, καθώς θα απελευθερωθείτε ερωτικά και συναισθηματικά. Ο ρομαντισμός και το πάθος θα αναζωπυρωθούν μέσα από σχέσεις του παρελθόντος, που θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια. Ο Ποσειδώνας, θα επεκτείνει την αναζήτηση κρυφών καταστάσεων, χαρίζοντας σας νέες εμπειρίες. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα ενισχύσουν την σχέση σας, ταυτόχρονα όμως θα εμβαθύνετε σε θέματα που σας ανησυχούν συναισθηματικά. Ίσως, μάθετε μυστικά του παρελθόντος που οδηγούσαν την σχέση σας σε ένα αδιέξοδο. Δείξτε προσοχή στον χειρισμό τους, χωρίς να αφήνετε ανεξέλεγκτες σημαντικές καταστάσεις. Δείξτε προσοχή σε θέματα ζήλιας και κτητικότητας, γίνετε πιο διαλλακτικοί και ανεξάρτητοι σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Η νέα οπτική που θα παρατηρήσετε τα πράγματα, θα πρέπει να είναι σε πλαίσια που θα βοηθήσει την επικοινωνία σας, χωρίς να παρασυρθείτε από υπερβολές.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία μέσα στην σχέση σας θα βελτιωθεί και οι προσπάθειες που θα κάνετε θα σας ανταμείψουν. Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί και θα αποβάλλετε φόβους και αναστολές, που ίσως σας κρατούσαν πίσω, μέχρι σήμερα. Θα μπορέσετε να εξετάσετε τις σχέσεις σας κάτω από ένα νέο πρίσμα, με πιο αισιόδοξη ματιά. Ο Άρης, ευνοεί να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και ταυτόχρονα να αναπτύξετε νέες σχέσεις. Η παρορμητικότητα θα είναι έντονη αυτή την περίοδο, μία δυναμική συμπεριφορά θα σας χαρακτηρίσει. Οι περιορισμοί και τα υπερβολικά όρια, θα επηρεάσουν την σχέση σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε νέους διόδους. Οι πρωτοβουλίες θα αναδείξουν την δυναμικότητα σας και δεν θα επιτρέψουν σε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν συναισθηματικά. Οι σκέψεις σας, θα είναι πιο δραστικές και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε πιο σημαντικά θέματα, ισορροπώντας ταυτόχρονα την ψυχολογία σας. Φροντίστε να διατηρήσετε ένα ήπιο κλίμα στις συζητήσεις σας και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις, με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην διάρκεια του μήνα, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Οι αποφάσεις σας θα είναι οριστικές και θα δείτε με πιο αυστηρή ματιά, σχέσεις που χρονίζουν. Μια οριστική διάλυση μπορεί να προκύψει, καθώς θα επανεξετάσετε όλες τις παραμέτρους. Νέες σχέσεις θα σας συναρπάσουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, παρ’ ότι μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Οι σχέσεις στην επαγγελματική σας ζωή θα αλλάξουν μορφή και θα παρατηρήσετε μία νέα πτυχή, που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Θα αναπτυχθούν νέες ερωτικές επαφές. Η ερωτική σχέση με νέα πρόσωπα, θα σας ενθουσιάσει και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Ίσως, υπάρξουν διλήμματα και ενοχές τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσετε και να αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Ιούλιο, παλιές σχέσεις θα αναθερμανθούν και οι καινούργιες, θα έχουν περιθώρια βελτίωσης. Το κέφι και η διασκέδαση, θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας και θα αναπτύξουν τον κύκλο σας. Το διάστημα αυτό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας και τον αυθορμητισμό σας. Η διάθεση να φλερτάρετε να ζήσετε την περιπέτεια, θα σας κάνει ακόμα πιο ξεχωριστούς στο περιβάλλον σας. Ο Ουρανός, οδηγεί σε μία καινοτομία την σκέψη σας και ίσως κάποιες φορές να βγείτε από τα επιτρεπτά όρια. Επίσης, θα αυξηθεί η τόλμη σας και ο τρόπος της επικοινωνίας θα γίνει πιο εκκεντρικός.

ΙΧΘΥΕΣ

Η στροφή προς τον εαυτό σας και την οικογενειακή γαλήνη, θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Θέματα που έχουν μείνει πίσω μέχρι τώρα, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την λύση τους. Οι υποχρεώσεις σας, ίσως αυξηθούν και θα νιώσετε μία πίεση που θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Αυτό, μπορεί να μειώσει τον ερωτισμό σας και δεν θα δείξετε το ενδιαφέρον που χρειάζεται ο σύντροφό σας. Το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή και τις αποφάσεις σας, γι’ αυτό μείνετε προσηλωμένοι στις επιθυμίες και στα θέλω σας. Σχέσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους στο παρελθόν, θα τραβήξουν και πάλι την προσοχή σας. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με νέα πρόσωπα, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σας. Οι κρυφές καταστάσεις θα σας ενθουσιάσουν και η διάθεση να ερωτευτείτε, θα αλλάξει την ψυχολογία σας. Προσοχή στις υπερβολές, που μπορούν να σας απομακρύνουν από σοβαρές υποθέσεις. Ο Πλούτωνας, θα ευνοήσει την εμβάθυνση των σχέσεών σας και θα εξωτερικεύσει ταυτόχρονα και τον ερωτισμό σας.

Παλαιότερα άρθρα: