« Ερωτήματα γύρω από τις διοικητικές-αξιολογήσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Σάλος έχον προκαλέσει οι λεγόμενες fast track αξιολογήσεις που έχει διενεργήσει μέχρι στιγμής η Κυβέρνηση όσον αφορά τις διοικήσεις των νοσοκομείων.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η απομάκρυνση του διοικητή του Ελπίς κ. Γιάνναρος, ο οποίος μάλιστα ενημερώθηκε για την απόφαση παύσης του κατα την διάρκεια παρουσίας του στην Αμερική όπου συγκέντρωνε χρήματα και δωρεές για το νοσοκομείο.!!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην επιτροπή αξιολόγησης όπου είχε παραστεί, κρατήθηκε για συνέντευξη μόλις 2,5 λεπτά χωρίς ουσιαστικά να προλάβει να εξηγήσει τα στοιχεία που τον αφορούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν ανήκει κομματικά ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην Νεα Δημοκρατία, και πως το έργο του ήταν αξιόλογο και κάτι που και ο κόσμος ζητούσε.

Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως μόλις πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος είχε προωθήσει ένα φορτηγό με τρόφιμα και ρούχα στις δομή της αλληλεγγύης για τα παιδάκια των προσφύγων μ και ετοιμαζόταν να φέρει και έναν ακόμη φορτίο .

Αυτο είναι και που προκαλεί ιδιαίτερα ερωτήματα, το γεγονός δηλαδή πως ο Θ. Γιάνναρος απομακρύνθηκε ενώ είχε κάνει το νοσοκομείο να ορθοποδήσει στα πόδια του αναπτύσσοντας παράλληλα συμμαχίες με τις ελληνικές κοινότητες . Η δράση των τελευταίων ήταν, είναι, και θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και εξέχουσα για την αντιμετώπιση καίριων θεμάτων, ενώ το αξιοπερίεργο στη υπόθεση ειναι πως την προηγούμενη εβδομάδα ο απομακρυνθείς διοικητής είχα βραβευθεί από το Ελληνοαμερικανό Συμβούλιο της Καλιφόρνιας σε ειδική τελετή.

Εν κατακλείδι , το εξαγώγιμο συμπέρασμα από την μέχρι τώρα διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοια φύσεως διοικητικά ζητήματα, έχει δημιουργήσει αμφιλεγόμενα ερωτήματα τα οποία οφείλουν να απαντηθούν, και όχι να «θαφτούν» ξανά κάτω από κομματικές χαρές,ανταλλαγές και εξυπηρετήσεις που θα επιβεβαιώσουν της ρήσεις πως και αυτή η κυβερνηση, «κυβερνάει» δια του κομματικού της μηχανισμού.

Παλαιότερα άρθρα: