Έρχονται τα νέα Galaxy J στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Samsung

Διαβάστε επίσης

Τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας σειράς Galaxy J ανακοίνωσε η Samsung Electronics Hellas. Πρόκειται για τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας που συνδυάζουν υψηλή απόδοση, μεταλλικό σχεδιασμό και προσιτή τιμή.

Συγκεκριμένα, το Galaxy J7 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, τεχνολογίας full HD super AMOLED, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μνήμη RAM στα 3GB. Το πάχος της συσκευής είναι μόλις 8 χιλιοστά ενώ το βάρος της δεν ξεπερνά τα 152 γραμμάρια. Το λειτουργικό που έχει επιλεγεί είναι το Android στην έκδοση Nougat.

Το J5 διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό, 8πύρηνο επεξεργαστή στα 1.6GHz καθώς και δυνατότητα επέκτασης της εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου της συσκευής με χρήση εξωτερικής κάρτας microSD έως και 256GB. Η διαγώνιος της οθόνης είναι 5,2 ίντσες.

Από την άλλη, το 5 ιντσών Galaxy J3 διαθέτει 2GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB, όπως το J7 και J5. Και οι τρεις συσκευές είναι εξοπλισμένες με εμπρόσθια και κύρια κάμερα ανάλυσης 13Mpixels για ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Galaxy J5 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα αύριο, Παρασκευή 7 Ιουλίου, ενώ στο τέλος του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει και το J7. Το Galaxy J3 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο ενώ και οι τρεις συσκευές θα διατίθενται σε 3 χρώματα, Black, Gold και Blue Silver.

Παλαιότερα άρθρα: