Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε τηλεθέαση και Tweets η πρεμιέρα του Game of Thrones

cersei
Διαβάστε επίσης

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, αλλά η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του Game of Thrones πέρασε και διέλυσε όλες τις τηλεθεάσαεις στο διάβα της.

Για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς προβλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, εκτός από αυτούς που είχαν βάλει ξημερώματα τα ξυπνητήρια τους για να το δουν στην πρώτη προβολή του στην Αμερική μέσα από το ΗΒΟ.

Το επεισόδιο με τον τίτλο Dragonstone το παρακολούθησαν 16.1 εκατομμύρια κόσμος, σύμφωνα με το Forbes, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης του HBO.

10,1 εκατομμύρια ήταν αυτοί που το είδαν την στιγμή που προβλήθηκε ενώ οι υπόλοιποι το παρακολούθησαν αργότερα από συσκευές DVR ή μέσω στριμ.

Πέρυσι, στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν υπήρξαν 10,7 εκατομμύρια θεατές. Το Forbes αναφέρει, ότι πλέον ο αριθμός φαίνεται πολύ φτωχός σε σχέση με τον φετινό. Ακόμα και το φινάλε της περυσινής σεζόν δεν μπόρεσε να ξεπεράσεις τα 8,9 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο ρεκόρ που πέτυχε η πρεμιέρε της σειράς χτες το βράδυ. Το επεισόδιο κατάφερε να κάνει ρεκό tweets για ένα επεισόδιο από την αρχή της σειράς συμπεριλαμβανομένου του επεισοδίου που η Ντεϊνέρις εμφανίστηκε γυμνή.

2,4 εκατομμύρια Tweets ποσταρήστηκαν ανάμεσα στις 6 το πρωί και τις 2 το μεσημέρι σύμφωνα με το Twitter.

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε τηλεθέαση και Tweets η πρεμιέρα του Game of Thrones”

Σχολιάστε