Εστιάτορας τάιζε ναρκωτικά τους πελάτες για να… “κολλήσουν” με το μαγαζί του!

Διαβάστε επίσης

Έριχνε όπιο μέσα στα noodles που σέρβιρε στο εστιατόριο του, γιατί ήθελε να τους κάνει να… εθιστούν στο φαγητό του καταστήματος και να μην τους χάσει από πελάτες! Ο λόγος, για τον ιδιοκτήτη του κινέζικου εστιατόριου “Zhang”, που ομολόγησε στην αστυνομία της πόλης Shaanxi, ότι άλεθε μπουμπούκια παπαρούνας και τα έριχνε στα noodles!

Πώς όμως τον ανακάλυψαν;

Σύμφωνα με τον Independent και όπως μεταδίδει το enikos.gr, ένας 26χρονος, αφού απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο, σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο. Στα τεστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στην ναρκωτική ουσία όπιο.

Αν και ο Liu Juyou επέμενε πως δεν είχε πάρει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά, η αστυνομία δεν τον πίστεψε αφού τα αποτελέσματα του τεστ έδειχναν άλλα και ήταν ξεκάθαρα!

Οι υποψίες του 26χρονου στράφηκαν όπως ήταν φυσικό στο εστιατόριο από το οποίο μόλις είχε φύγει κι έπεισε τους γονείς του να πάνε στο “Zhang” και να παραγγείλουν ότι είχε φάει κι εκείνος. Τα τεστ έδειξαν τότε και αυτούς θετικούς στη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία και τότε οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στο εστιατόριο και τελικά συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη.

Παλαιότερα άρθρα: