Έτσι επέλεξε ένας πατέρας να τιμωρήσει τον γιο του που άσκησε bullying στο σχολείο

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Timothy Robenhorst έμαθε ότι ο γιος του άσκησε bullying σε έναν συμμαθητή του στο σχολείο της πόλης Green Day, στο Wisconsin των ΗΠΑ, αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά για να μην το ξανακάνει.

Τα “νταηλίκια” που έκανε στο σχολείο ο Kayden μάλλον θα σκεφτεί αν θα τα ξανακάνει αφού η τιμωρία του περιλαμβάνει σκληρή προπόνηση, δουλειές του σπιτιού αλλά και την συγγνώμη του στο συμμαθητή-θύμα του μπροστά στην τάξη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο “άτακτος” Kayden ξυπνάει στις 4.30 το πρωί, αφού κάνει 50 push ups με τις γροθιές του, μετά τρέχει περίπου ένα μίλι στις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εκείνη την ώρα. Επίσης, ασχολείται με τις εργασίες του κήπου όπως και με ό,τι άλλες δουλειές προκύψουν στο σπίτι ή του δώσει ο πατέρας του.

Ο Timothy, μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει στα social media και μία φωτογραφία εκείνου και του γιου του μαζί με ένα πόστερ που δείχνει τα στάδια της τιμωρίας και καλεί τους ανθρώπους να το “μοιραστούν”.

Κατά αυτόν τον τρόπο,όπως λέει ο πατέρας, θέλει να μάθει στα παιδιά του να μην ασκούν βία αλλά και να μην έχουν άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και ελπίζει ότι με αυτή την “επαναστατική του μέθοδο” το φαινόμενο του bullying θα σταματήσει να υπάρχει.

Παλαιότερα άρθρα: